Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Vers ijs of verse grondstoffen?
De nieuwe editie van vakblad ijs staat vol met informatie over grondstoffen. Daar kun je boeken over volschrijven, ma...
26 april 2019
Leon Kees
De ijssalon in 2030…
De altijd gestelde vraag van collega’s als je elkaar treft op Sigep of op het vliegveld van Bologna als de teru...
29 maart 2019
Leon Kees
Eclectisch…
Ik zal eerlijk zijn, ik had er nog nooit van gehoord toen de plannen voor de foodhal ‘Downtown Gourmet Market’ in Ein...
1 september 2018
Weermannetje
Mijn vader was mijn weermannetje. Altijd voorzag hij mij van de meest actuele informatie over het weer. Ik hoefde gee...
1 april 2018
Mario
Jarenlang maakte onze familie al ijs met de grondstoffen die in Nederland voorhanden waren. De firma Rooswinkel had e...
1 april 2018
Bakker Kees
In 1950 begon mijn opa met de bereiding en verkoop van ijs in zijn bakkerswinkel. Naar verluid nog zachter dan het hu...
2 februari 2018
Leon Kees
<<
<
1
2
3
4
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam