Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Wij willen ijs op instagram!
Instagram is in Nederland een van de belangrijkste social media apps. Met een verwachte 5,6 miljoen gebruikers in 202...
3 september 2020
Elja Daae
Heftige periode
Maart begon zo goed. Met de IJs-vak, met alles erop en eraan. Net zoals ik dat jaren geleden al voor ogen had. Natuur...
24 april 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Op zoek naar kansen in een crisis
Vandaag, ruim twee weken na de shutdown van de Nederlandse horeca en de gedeeltelijke heropening middels afhalen, dra...
24 april 2020
Leon Kees
Aan de slag
Het nieuwe jaar is nog geen anderhalve maand oud, of de meeste mensen zijn weer helemaal in de ‘waan van de dag’ getr...
11 maart 2020
Michelle de Koning
Trends...
Een trend is een lange termijn ontwikkeling op een bepaald gebied. Dat lijkt een tegenstelling met mijn gevoel bij so...
6 maart 2020
Leon Kees
IJs-vak: met stip op 1
Als we spreken over IJs-vak hebben we het natuurlijk in eerste instantie over de vakbeurs. Hét evenement waarbij vakg...
3 maart 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Ouwe bok…
Dit jaar hoop ik vijftig te worden. Een bijzondere leeftijd, en na een aantal hectische jaren ben ik aangekomen op ee...
23 september 2019
Leon Kees
Vers ijs of verse grondstoffen?
De nieuwe editie van vakblad ijs staat vol met informatie over grondstoffen. Daar kun je boeken over volschrijven, ma...
26 april 2019
Leon Kees
De ijssalon in 2030…
De altijd gestelde vraag van collega’s als je elkaar treft op Sigep of op het vliegveld van Bologna als de teru...
29 maart 2019
Leon Kees
Eclectisch…
Ik zal eerlijk zijn, ik had er nog nooit van gehoord toen de plannen voor de foodhal ‘Downtown Gourmet Market’ in Ein...
1 september 2018
Weermannetje
Mijn vader was mijn weermannetje. Altijd voorzag hij mij van de meest actuele informatie over het weer. Ik hoefde gee...
1 april 2018
Mario
Jarenlang maakte onze familie al ijs met de grondstoffen die in Nederland voorhanden waren. De firma Rooswinkel had e...
1 april 2018
Bakker Kees
In 1950 begon mijn opa met de bereiding en verkoop van ijs in zijn bakkerswinkel. Naar verluid nog zachter dan het hu...
2 februari 2018
Leon Kees
<<
<
1
2
3
4
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 januari - 11 januari
Horecava 2024
20 januari - 24 januari
Sigep 2024
29 januari - 31 januari
Horeca Expo Hardenberg