Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Blogs
‘Lekker gewerkt, Campina’ | Duurzaam lijken, zodat je niet duurzaam hoeft te doen
Verpakkingen verduurzamen in rap tempo. Als je niet verduurzaamt, verlies je het van de “groene” verpakking van de co...
22 november 2021
Michelle Wijma
Advocaat van de duivel...
Mijn vader zei altijd: “De verzekeraars… als je premie moet betalen weten ze je te vinden, maar als ze moeten uitkere...
21 oktober 2021
Leon Kees
De optimale productiecapaciteit
Iedere startende ijsbereider begint zijn onderneming met bepaalde verwachtingen. Deze verwachtingen staan uitgewerkt...
7 oktober 2021
Pim Otten
Beste ijsvrouwen en ijsmannen
Op 14 september organiseert jullie branchevereniging de jaarlijkse inspiratiedag Ice this Day. Dit jaar zal de dag p...
10 september 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Werk aan de winter
Nog een paar – hopelijk móóie – weken en dan zit het er weer op. Het ijsseizoen van 2021 is deels in het water gevall...
10 september 2021
Michelle de Koning
Geconcentreerde basis
Om een optimaal rendement uit de pasteurisatieketel te halen, kun je het beste werken met één basisrece...
22 juni 2021
Pim Otten
Generatiekloof
Weer een paar honderd euro uitgegeven zonder te kunnen bepalen of je er dan ook maar een euro extra omzet mee hebt be...
20 mei 2021
Leon Kees
Media-aandacht voor ijs
Het seizoen is weer in volle gang. Het vroege voorjaar is alweer teniet gedaan door de sneeuw en hagel rond de Pasen....
3 mei 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Pielen en experimenteren
Thema’s zijn voor bladenmakers een manier om een editie richting te geven. Soms echter vult een blad zich zomaar opee...
23 april 2021
Michelle de Koning
Glazen bol
In de vorige winter liet ik onze ijssalon in Geldrop restylen. Eén frisse kleur op alle wanden in plaats van de vlakv...
8 maart 2021
Leon Kees
Kansen met ijssalonijs
Graag begin ik met een ieder van jullie het allerbeste toe te wensen voor 2021. Geluk, liefde en vooral gezondheid. M...
4 februari 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
IJs-webshop is een must
Een jaar geleden waren ze nog maar sporadisch te vinden, ijssalons met een webshop. In de aanloop naar kerst zag je m...
29 januari 2021
Leon Kees
Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Een nieuw jaar dat alle kansen biedt om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. Ik heb dat gevo...
29 januari 2021
Samenwerken
Op het moment van schrijven, realiseer ik me dat ik inmiddels al een jaar voorzitter ben van de Vereniging Ambachteli...
9 december 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Een mooi 2021
Steeds meer ijsbereiders gaan in de winter door, in welke vorm dan ook. Logisch want dit jaar vraagt erom. Uw seizoen...
3 december 2020
Michelle de Koning
<<
<
1
2
3
4
>
>>
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 januari - 11 januari
Horecava 2024
20 januari - 24 januari
Sigep 2024
29 januari - 31 januari
Horeca Expo Hardenberg