Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Horizon
Als journalist ben ik altijd benieuwd naar het verhaal dat mensen te vertellen hebben. Daarom bezoek ik graag ondernemer...
20 februari 2024
Bianca Roemaat
De basis voor bestaansrecht
Innovatie is net zo belangrijk voor het voortbestaan van jouw onderneming als ademhalen. Zodra je ermee stopt, houdt het...
20 februari 2024
Edwin van Es, voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Drie thema's voor de voedingsmiddelenindustrie in 2024
In 2024 zullen ontwikkelingen in de wereld en in het bijzonder de voedingsmiddelenindustrie nog sneller gaan. Concurrent...
2 januari 2024
Marcel Koks
Secondenmiljardair
Iedereen is miljardair. Tenminste, als je jonger dan 48,4 jaar bent.
21 november 2023
Gijs van Dijk
Dag van het ambacht
Wat doe jij op maandag 11 maart 2024? Het klinkt nog ver weg, maar het is een dag om reikhalzend naar uit te kijken.
20 november 2023
Edwin van Es, voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Plantaardig
Je komt in de ijsbranche steeds vaker het woord ‘vegan’ tegen. Het is geen hype maar een blijver. Daar is ni...
20 november 2023
Bianca Roemaat
Een ijskoning is niet meer
Jaren was ik slapend lid van de VAIJ, totdat ik in 2017 besloot me eens te verdiepen in de vereniging. Daar zit ik dan, ...
26 september 2023
Gijs van Dijk
Stap van die roze wolk af
‘If you can dream it, you can do it.’ Die tekst stuurde een bekende mij zo’n acht jaar geleden. De timing was perfect. I...
26 september 2023
Bianca Roemaat
Wereldwijs!
Op 1 oktober 2018 zette ik een flinke stap uit mijn comfortzone. Die stap werd een wereldreis van meer dan 111.000 kilom...
8 augustus 2023
Gijs van Dijk
Vrijheid en vrijblijvendheid
Onlangs belde een vriend van mij. Hij vroeg of ik contact wilde opnemen met een van zijn klanten, die zich had beklaagd ...
16 mei 2023
Komende vijftien jaar
“15 jaar alweer. Wat gaaf dat het blad nog steeds bestaat”, mailde mijn voorganger Hilco Wagenaar (en de man die aan de ...
5 mei 2023
Michelle de Koning
Trots op de ijsbranche
Begin maart vond dit jaar weer de Bakkers- en IJs-vak plaats in de hallen van Easyfairs in Gorinchem. De IJs-vak is enor...
26 april 2023
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
IJsgala op IJs-Vak
Waarom zou je deelnemen aan deze wedstrijden? Een van de sterkste USP’s van een ambachtelijk ijsbereider zijn de ambacht...
1 maart 2023
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Gezond ijs
Vegan. Suikerarm. Lactosevrij. Allemaal woorden die ik op de Sigep in Rimini voorbij zie komen, terwijl ik door de hal m...
23 februari 2023
Bianca Roemaat
Online interieur
Dus check ik even of Google mijn bedrijf nog steeds weet te vinden, pas ik openingstijden op diverse platforms aan, enzo...
26 januari 2023
Gijs van Dijk
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions