Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Media-aandacht voor ijs
Het seizoen is weer in volle gang. Het vroege voorjaar is alweer teniet gedaan door de sneeuw en hagel rond de Pasen....
3 mei 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Pielen en experimenteren
Thema’s zijn voor bladenmakers een manier om een editie richting te geven. Soms echter vult een blad zich zomaar opee...
23 april 2021
Michelle de Koning
Glazen bol
In de vorige winter liet ik onze ijssalon in Geldrop restylen. Eén frisse kleur op alle wanden in plaats van de vlakv...
8 maart 2021
Leon Kees
Kansen met ijssalonijs
Graag begin ik met een ieder van jullie het allerbeste toe te wensen voor 2021. Geluk, liefde en vooral gezondheid. M...
4 februari 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
IJs-webshop is een must
Een jaar geleden waren ze nog maar sporadisch te vinden, ijssalons met een webshop. In de aanloop naar kerst zag je m...
29 januari 2021
Leon Kees
Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Een nieuw jaar dat alle kansen biedt om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. Ik heb dat gevo...
29 januari 2021
Samenwerken
Op het moment van schrijven, realiseer ik me dat ik inmiddels al een jaar voorzitter ben van de Vereniging Ambachteli...
9 december 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Een mooi 2021
Steeds meer ijsbereiders gaan in de winter door, in welke vorm dan ook. Logisch want dit jaar vraagt erom. Uw seizoen...
3 december 2020
Michelle de Koning
Wij willen ijs op instagram!
Instagram is in Nederland een van de belangrijkste social media apps. Met een verwachte 5,6 miljoen gebruikers in 202...
3 september 2020
Elja Daae
Heftige periode
Maart begon zo goed. Met de IJs-vak, met alles erop en eraan. Net zoals ik dat jaren geleden al voor ogen had. Natuur...
24 april 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Op zoek naar kansen in een crisis
Vandaag, ruim twee weken na de shutdown van de Nederlandse horeca en de gedeeltelijke heropening middels afhalen, dra...
24 april 2020
Leon Kees
Aan de slag
Het nieuwe jaar is nog geen anderhalve maand oud, of de meeste mensen zijn weer helemaal in de ‘waan van de dag’ getr...
11 maart 2020
Michelle de Koning
Trends...
Een trend is een lange termijn ontwikkeling op een bepaald gebied. Dat lijkt een tegenstelling met mijn gevoel bij so...
6 maart 2020
Leon Kees
IJs-vak: met stip op 1
Als we spreken over IJs-vak hebben we het natuurlijk in eerste instantie over de vakbeurs. Hét evenement waarbij vakg...
3 maart 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Ouwe bok…
Dit jaar hoop ik vijftig te worden. Een bijzondere leeftijd, en na een aantal hectische jaren ben ik aangekomen op ee...
23 september 2019
Leon Kees
<<
<
1
2
3
4
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam