Adverteren

Vakblad IJs! – voor de ijsmaker en -verkoper
Vakblad IJs! is het vakblad voor professionals in de ijswereld. Naast ontwikkelingen in het vak en praktische tips, bevat Vakblad IJs! informatie over verschillende ijssmaken, het ambacht, techniek, achtergrond en productinnovaties. In iedere uitgave staat een ijssalon centraal.

Bereik Vakblad IJs!
Vakblad
• Verschijnt: 4x per jaar
• Oplage: 1.600
Website
• 4.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• Verschijnt maandelijks
• 600 abonnees

Lezersprofiel
Het vakblad is bestemd voor alle professionals die werkzaam zijn in de ijssector. Lezers hebben interesse in ijs en ondernemen. Vakblad IJs! wordt zowel in Nederland als in België gelezen.

Mediakaarten
Vakblad IJs! mediakaart 2023

Multimediale campagne
Vakblad IJs! biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
Lot Vermeer
06 10 62 37 63
Stuur een e-mail

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseerde Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De datum voor de derde editie volgt binnenkort.

Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67)