Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Cinnamon Pecan Maple
Smaken als kaneel en pecannoten zijn geliefd: ze vliegen vaak letterlijk én figuurlijk als...
Creamy Cookies Coffee: Romige smaak voor het najaar
De combinatie van koffie en ijs is razend populair. Vooral de jonge generatie staat hier g...
Creamy Bonet
Een authentieke, Italiaanse smaaksensatie Tiramisu ijs is goed in de Nederlandse ijssalons...
Salty Parmesan
Hartig ijs is in opkomst. Door opvallende smaken als bacon, tonijn, rode peper of kaas aan...
Koffie, chocolade en ijs
Wil je aan de slag met de ingrediënten koffie, chocolade en ijs? Marcel Vermeulen van Ciol...
Trendy ijs mét een crunch
Geen filmavond is compleet zonder popcorn. Maar ook in een ijsje smaakt deze snack fantast...
Kers op de taart
Een friszure compote van morellenkersen en een luchtige vanillemousse, gedragen door een k...
PREMIUM
Dessert Olmenhorst
Ter inspiratie voor de wedstrijden in 2024 maakte Nils Hendrikse tijdens een bijeenkomst i...
Maak indruk met cremino-ijs
Maak je wel eens cremino-ijs? Bij het maken van een cremino wordt ijs opgemaakt in lagen. ...
Trendy combinatie van hartig en zoet
Voor een spannende ijssmaak maken klanten graag een omweg. Wees daarom niet bang om onverw...
CacaoBoon NXT*
Meesterijsbereider Nils Hendrikse deelt zijn recept voor CacaoBoon NXT*.
Bijzondere ijssmaak voor de lente
De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het begin van een nieuw ijsseizoen. Ga ...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025
6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30
BBB Maastricht 2025
12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55
Horecava 2026