Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Recepten
CacaoBoon NXT*
Meesterijsbereider Nils Hendrikse deelt zijn recept voor...
Bijzondere ijssmaak voor de lente
De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het be...
Aziatische stracciatella
SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal van IJs & Spijs in H...
Bijzonder kerstdessert
Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten ze...
Winterse gezelligheid
Op koude winterdagen gaat er niets boven een heerlijke ko...
Recepten: alcohol in ijs
Drie recepten uit de cursus ‘alcohol in ijs’, gegeven doo...
Kokosnoot
Door Bas van Haaren en Nils HendrikseFoto: Boefkik R...
Een ijsje mét pit
Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereider...
Paris-Brest
Speciaal voor de lezers van Vakblad IJs deelt Hidde de Br...
Klein verwenmoment, groot plezier
Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, m...
Ieder seizoen zijn eigen smaken
Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eer...
L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis
Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolad...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam