Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Salty Parmesan
Hartig ijs is in opkomst. Door opvallende smaken als bacon, tonijn, rode peper of kaas aan...
Koffie, chocolade en ijs
Wil je aan de slag met de ingrediënten koffie, chocolade en ijs? Marcel Vermeulen van Ciol...
Trendy ijs mét een cruch
Geen filmavond is compleet zonder popcorn. Maar ook in een ijsje smaakt deze snack fantast...
Kers op de taart
Een friszure compote van morellenkersen en een luchtige vanillemousse, gedragen door een k...
PREMIUM
Dessert Olmenhorst
Ter inspiratie voor de wedstrijden in 2024 maakte Nils Hendrikse tijdens een bijeenkomst i...
Maak indruk met cremino-ijs
Maak je wel eens cremino-ijs? Bij het maken van een cremino wordt ijs opgemaakt in lagen. ...
Trendy combinatie van hartig en zoet
Voor een spannende ijssmaak maken klanten graag een omweg. Wees daarom niet bang om onverw...
CacaoBoon NXT*
Meesterijsbereider Nils Hendrikse deelt zijn recept voor CacaoBoon NXT*.
Bijzondere ijssmaak voor de lente
De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het begin van een nieuw ijsseizoen. Ga ...
Aziatische stracciatella
SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal van IJs & Spijs in Haps won in maart 2023 de Gouden I...
Bijzonder kerstdessert
Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten zetten tijdens de feestdagen graag ...
Winterse gezelligheid
Op koude winterdagen gaat er niets boven een heerlijke kop koffie mét koekje om bij op te ...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
7 OKT 03:00 - 9 OKT 23:00
BBB Maastricht 2024
19 OKT - 23 OKT
SIAL Paris
4 NOV - 7 NOV
ALL4PACK Emballage Paris