• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

CacaoBoon NXT*

Meesterijsbereider Nils Hendrikse deelt zijn recept voor...

Bijzondere ijssmaak voor de lente

De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het be...

Aziatische stracciatella

SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal van IJs & Spijs in H...

Bijzonder kerstdessert

Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten ze...

Winterse gezelligheid

Op koude winterdagen gaat er niets boven een heerlijke ko...

Recepten: alcohol in ijs

Drie recepten uit de cursus ‘alcohol in ijs’, gegeven doo...

Kokosnoot

Door Bas van Haaren en Nils HendrikseFoto: Boefkik R...

Een ijsje mét pit

Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereider...

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Vakblad IJs deelt Hidde de Br...

Klein verwenmoment, groot plezier

Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, m...

Ieder seizoen zijn eigen smaken

Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eer...

L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis

Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolad...
12345>>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 8 juni

    Tony's FAIR

  • 11 september - 12 september

    Bakeplus Event

  • 18 september - 20 september

    Gastvrij Rotterdam

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeista3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer