• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Cinnamon Pecan Maple

Smaken als kaneel en pecannoten zijn geliefd: ze vliegen vaak letterlijk én figuurlijk als...

Creamy Cookies Coffee: Romige smaak voor het najaar

De combinatie van koffie en ijs is razend populair. Vooral de jonge generatie staat hier g...

Creamy Bonet

Een authentieke, Italiaanse smaaksensatie Tiramisu ijs is goed in de Nederlandse ijssalons...

Salty Parmesan

Hartig ijs is in opkomst. Door opvallende smaken als bacon, tonijn, rode peper of kaas aan...

Koffie, chocolade en ijs

Wil je aan de slag met de ingrediënten koffie, chocolade en ijs? Marcel Vermeulen van Ciol...

Trendy ijs mét een crunch

Geen filmavond is compleet zonder popcorn. Maar ook in een ijsje smaakt deze snack fantast...

Kers op de taart

Een friszure compote van morellenkersen en een luchtige vanillemousse, gedragen door een k...
PREMIUM

Dessert Olmenhorst

Ter inspiratie voor de wedstrijden in 2024 maakte Nils Hendrikse tijdens een bijeenkomst i...

Maak indruk met cremino-ijs

Maak je wel eens cremino-ijs? Bij het maken van een cremino wordt ijs opgemaakt in lagen. ...

Trendy combinatie van hartig en zoet

Voor een spannende ijssmaak maken klanten graag een omweg. Wees daarom niet bang om onverw...

CacaoBoon NXT*

Meesterijsbereider Nils Hendrikse deelt zijn recept voor CacaoBoon NXT*.

Bijzondere ijssmaak voor de lente

De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het begin van een nieuw ijsseizoen. Ga ...
12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer