Bijzondere ijssmaak voor de lente

26 april 2023 Laan Heiloo

De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het begin van een nieuw ijsseizoen. Ga goed van start en maak indruk met een bijzondere ijssmaak. Dit frisse ijs van marsepein en abrikoos trekt de klanten met gemak weer naar jouw zaak.

Marsepein-abrikozen ijs met caramel crumble

Met de natuur in bloei en de langere dagen kijken mensen steeds meer uit naar de vakantie. 
De frisse abrikozensmaak van dit ijsje laat klanten alvast wegdromen naar de zomer. De toevoeging van marsepein en caramel geven daarbij een warme noot aan het ijs. Perfect voor deze tijd van het jaar.

Ingrediënten:

  • 1000 gram Melkbasis
  • 80 gram Marsepeinpasta MEC3
  • Naar wens Abrikozen variegato
  • Naar wens Caramel Crumble MEC3

Werkwijze:

  1. Voeg 80 gram marsepeinpasta toe aan 1000 gram melk basismix.
  2. Roer het geheel goed door en draai het ijs af. Voeg tijdens het uitdraaien de abrikozen-variegato en caramel crumble in lagen toe.
  3. Decoreer het geheel met extra abrikozen-variegato en caramel crumble.

Tips

  1. Voeg gedroogde abrikozen toe voor een extra luxe uitstraling.
  2. Gebruik deze smaakcombinatie als ‘Smaak van de week’ of ‘Smaak van de maand’ en zet de voorkant van deze receptenkaart als mooi promotiemateriaal op jouw counter of vitrine.

Laan Heiloo_logo

Wilt u meer weten over de recepten, producten of bereiding, neem dan contact op met Laan Heiloo: info@laan.nl of kijk op www.laan.nl/recepten

Altijd op de hoogte blijven?