Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Bijzonder kerstdessert
Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten zetten tijdens de feestdagen graag ...
Winterse gezelligheid
Op koude winterdagen gaat er niets boven een heerlijke kop koffie mét koekje om bij op te ...
Recepten: alcohol in ijs
Drie recepten uit de cursus ‘alcohol in ijs’, gegeven door kersverse SVH Meesterijsbereide...
Kokosnoot
Door Bas van Haaren en Nils HendrikseFoto: Boefkik Recept Kokosnoot (Voor 10 stuks) I...
Een ijsje mét pit
Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereiders weer ruimte om aan de slag te g...
Paris-Brest
Speciaal voor de lezers van Vakblad IJs deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuw...
Klein verwenmoment, groot plezier
Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, maar één ding is zeker: iedereen i...
Ieder seizoen zijn eigen smaken
Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eerste voorbereidingen zijn al in vo...
L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis
Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis...
Hartig ijs met alle basissmaken
In aansluiting op het artikel van Hidde de Brabander over de zintuigelijke beleving van ee...
Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk
Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen...
Chocolade - glühwein softijs
Softijs biedt veel mogelijkheden voor delicate smaken. Bijvoorbeeld Chocolade - glühwein s...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 1 | Februari 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
18 MRT 09:30 - 20 MRT 21:15
AQUA Nederland
2 APR 01:00 - 3 APR 18:00
Empack en Packaging Innovations 2025
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025