• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Aziatische stracciatella

SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal van IJs & Spijs in Haps won in maart 2023 de Gouden I...

Bijzonder kerstdessert

Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten zetten tijdens de feestdagen graag ...

Winterse gezelligheid

Op koude winterdagen gaat er niets boven een heerlijke kop koffie mét koekje om bij op te ...

Recepten: alcohol in ijs

Drie recepten uit de cursus ‘alcohol in ijs’, gegeven door kersverse SVH Meesterijsbereide...

Kokosnoot

Door Bas van Haaren en Nils HendrikseFoto: Boefkik Recept Kokosnoot (Voor 10 stuks) I...

Een ijsje mét pit

Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereiders weer ruimte om aan de slag te g...

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Vakblad IJs deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuw...

Klein verwenmoment, groot plezier

Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, maar één ding is zeker: iedereen i...

Ieder seizoen zijn eigen smaken

Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eerste voorbereidingen zijn al in vo...

L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis

Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis...

Hartig ijs met alle basissmaken

In aansluiting op het artikel van Hidde de Brabander over de zintuigelijke beleving van ee...

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen...
<<<12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer