Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Klein verwenmoment, groot plezier
Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, m...
Ieder seizoen zijn eigen smaken
Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eer...
L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis
Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolad...
Hartig ijs met alle basissmaken
In aansluiting op het artikel van Hidde de Brabander over...
Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk
Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemar...
Chocolade - glühwein softijs
Softijs biedt veel mogelijkheden voor delicate smaken. Bi...
Pastilla amandel met bosvruchten
Marokko kent een rijke keuken vol smaak door de vele krui...
Ananas Kurkuma ijs
Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een le...
Witte chocolade en gember ijs met framboos
Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebber...
Meesterlijke Smaak 2020 - ‘Yoghurt maar dan anders’
De Meesterlijke Smaak van 2020 is dit jaar gewonnen door...
Amandel ananasijs met caramel
In de decembermaand denkt iedereen bij amandelen aan aman...
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze
De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 januari - 11 januari
Horecava 2024
20 januari - 24 januari
Sigep 2024
29 januari - 31 januari
Horeca Expo Hardenberg