• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Recept van Bakeplus: Bananenijs met donker bier variegato

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsr...

Van taart naar ijs: Red Velvet ijs

Het afgelopen jaar is de Red Velvet taart duidelijk op de kaart gezet. Een variant op deze...

Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart is en blijft een favoriet van veel mensen. Een twist op deze klassiek...

Framboosdropijs

A-merken in de vitrine slaan goed aan bij de consument. Kies daarom eens een opvallende dr...

Coupe Progres’see

De afgelopen jaren ging Mark van Gaal voor een gewaagde samenstelling van smaken in de cou...

IJstaarten voor Pasen

Pasen is in de winkels van ambachtelijke bakkers, het grootwinkelbedrijf en de retail net ...

Chocolade Praline-taartje

Dit ijstaartje is gebaseerd op een parfait in combinatie met chocolade ijs. Parfait is sti...

Zuppa Inglese-ijs

Oorspronkelijk is Zuppa Inglese een Italiaans dessert geïnspireerd door de Engelse pu...

Hazelnootijs

Een recept van Rudi Lempereur van La spezia in Cadzand Ingrediënten: 4.000 gr...

Recept Tiramisu-ijs - ijssalon Puur&Passie

Hij maakt zijn ijs op een geheel eigen wijze, maar het smaakt er zeker niet minder om. Gas...

Crêpes Suzette

De mysterieuze Suzette Het verhaal over het ontstaan van de Crêpes Suzette kent ver...

Recepten ijsjamsessie Smaken Van Gogh

In de nieuwe editie van vakblad IJs! (verschijning 17 april) een verslag van de ijsjamsess...
<<<23456>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer