Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Hazelnootschuimtaart
Hazelnootschuimtaart is en blijft een favoriet van veel mensen. Een twist op deze klassiek...
Framboosdropijs
A-merken in de vitrine slaan goed aan bij de consument. Kies daarom eens een opvallende dr...
Coupe Progres’see
De afgelopen jaren ging Mark van Gaal voor een gewaagde samenstelling van smaken in de cou...
IJstaarten voor Pasen
Pasen is in de winkels van ambachtelijke bakkers, het grootwinkelbedrijf en de retail net ...
Chocolade Praline-taartje
Dit ijstaartje is gebaseerd op een parfait in combinatie met chocolade ijs. Parfait is sti...
Zuppa Inglese-ijs
Oorspronkelijk is Zuppa Inglese een Italiaans dessert geïnspireerd door de Engelse pu...
Hazelnootijs
Een recept van Rudi Lempereur van La spezia in Cadzand Ingrediënten: 4.000 gr...
Recept Tiramisu-ijs - ijssalon Puur&Passie
Hij maakt zijn ijs op een geheel eigen wijze, maar het smaakt er zeker niet minder om. Gas...
Crêpes Suzette
De mysterieuze Suzette Het verhaal over het ontstaan van de Crêpes Suzette kent ver...
Recepten ijsjamsessie Smaken Van Gogh
In de nieuwe editie van vakblad IJs! (verschijning 17 april) een verslag van de ijsjamsess...
Recept voor Schwarzwalder ijs
Recept voor Schwarzwalder ijs, één van de veertig chocolade-ijsvarianten, di...
Meesterlijk recept: IJscupcakes met cookie-caramel
Mark van Gaal. Foto: Merite SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal (IJs&Spijs, Haps) ...
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs 3 | Oktober 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
7 OKT 03:00 - 9 OKT 23:00
BBB Maastricht 2024
13 JAN 05:00 - 16 JAN 23:00
Horecava 2025
27 JAN 05:00 - 29 JAN 23:00
Horeca Vakbeurs Hardenberg 2025