Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Meesterlijk recept: rosébier-parfait
SVH Meesterijsbereider Alfons Graumans van Alfons IJscreaties in Rijsbergen maakte een par...
Meesterlijk recept: citroensorbet
SVH Meesterijsbereider Hans Kennis maakte voor de start van het ijsseizoen een overheerlij...
Meesterlijk recept: ijsbloem
Deze maand een recept van SVH Meesterijsbereider Rob van der Maas. Hij maakte een ijsbloem...
Meesterlijk recept: decoratiebiscuit
In 2014 verzorgt een SVH Meesterijsbereider van IJsTOP iedere maand een meesterlijk recept...
Meesterlijk recept: Chocolade-amarena-ijs
In 2014 verzorgt een SVH Meesterijsbereider van IJsTOP iedere maand een meesterlijk recept...
Recept voor pistache financiers
Hier vindt u het recept voor pistache financiers, die verwerkt worden in de halwa met yogh...
Duindoorn variegato kleurt ijs oranje
Een tip van Bakeplus om de ijsvitrine op te fleuren tijdens en na de troonsopvolging van K...
Recept Stracciatella-ijs La Luna Rossa
Voor het vakblad IJs! ontwikkelde Huub Biro (La Luna Rossa, Maastricht) in samenwerking me...
Zonnebloempitijs
Ingrediënten: 600 gram zonnebloempitten, kort om en om geroosterd 4000 gram basisi...
Amandelijs
Benodigdheden: 450 gram amandelen 4.000 gram basisijsmix 20 gram invertsuiker Stap 1: am...
<<
<
2
3
4
5
6
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions