Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Pastilla amandel met bosvruchten
Marokko kent een rijke keuken vol smaak door de vele kruiden en ingrediënten die in de ger...
Ananas Kurkuma ijs
Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een lekkere dosis kurkuma. Maak als amb...
Witte chocolade en gember ijs met framboos
Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebbers van gember is de laatste tijd f...
Meesterlijke Smaak 2020 - ‘Yoghurt maar dan anders’
De Meesterlijke Smaak van 2020 is dit jaar gewonnen door SVH Meesterijsbereider Hans Kenni...
Amandel ananasijs met caramel
In de decembermaand denkt iedereen bij amandelen aan amandelspijs in staven en stollen, ma...
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze
De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie com...
Bon Bon R ijs
Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wor...
Syberienne taartje
IJstaarten passen perfect bij de wintermaanden en bij de daartoe behorende feestdagen. Wat...
Ruby chocolade ijs
Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de Ruby...
Recept van Bakeplus: Groen appel-yoghurtijs
Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsr...
Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble
Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsr...
Recept van Bakeplus: Bananenijs met donker bier variegato
Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsr...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 1 | Februari 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 APR 01:00 - 3 APR 18:00
Empack en Packaging Innovations 2025
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025