Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Schoenen te koop!
Uit de vele ontslagzaken die wij behandelen, blijkt dat e...
Vijf trends in Food & Beverage
Gezondheid, gemakmaximalisatie, duurzaamheid, mentaal gem...
Wettelijke eisen bij onderhoud en aanschaf apparatuur
Bij de aanschaf van een nieuw apparaat in je ijssalon is...
Eigenaar Crèmedaus aan wieg van Belgische VOC-werkgroepen
Frank Meyers is met zijn ijssalon Crèmedaus in he...
Vegan in combinatie met ijs en chocolade
Hoe combineer je als ijsbereider de vegan-trend in ijs én...
Columnist over 15 jaar stof tot schrijven voor vakblad IJs!
Jacques Vos is vanaf de eerste uitgave van vakblad IJs! i...
Nieuwe demo- en ijskeuken voor Valmar Nederland
Valmar Nederland in Nieuwegein draait al bijna 20 jaar m...
Inspiratie voor desserts
Rutger van den Broek heeft zijn sporen in de bakwereld in...
Edwin van Es over zijn uitdagingen als nieuwe voorzitter VAIJ
Edwin van Es, eigenaar van Bon Appetit in Rijsbergen en B...
Van der Poel IJs opent nieuwe ijsmakerij
Van der Poel IJs is een bekende naam in Twente en in ijsb...
Beste stracciatella-ijs al jaren een beproefd recept in Haps
De kers op de taart. Zo omschrijft Mark van Gaal van IJs...
Privéactiviteiten tijdens het werk
Een werknemer kan onder werktijd best een telefoontje o...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam