Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Vegan in combinatie met ijs en chocolade
Hoe combineer je als ijsbereider de vegan-trend in ijs én...
Wettelijke eisen bij onderhoud en aanschaf apparatuur
Bij de aanschaf van een nieuw apparaat in je ijssalon is...
Schimmel in de groothandel
Veel ondernemers huren een bedrijfspand. Maandelijks mak...
Intimidatie en agressief gedrag
Een werknemer is op staande voet ontslagen om intimideren...
Bedrijfsopvolging
Er komt een moment dat u wilt (of moet) stoppen met uw on...
Van der Poel IJs opent nieuwe ijsmakerij
Van der Poel IJs is een bekende naam in Twente en in ijsb...
Schoenen te koop!
Uit de vele ontslagzaken die wij behandelen, blijkt dat e...
Columnist over 15 jaar stof tot schrijven voor vakblad IJs!
Jacques Vos is vanaf de eerste uitgave van vakblad IJs! i...
Vijf trends in Food & Beverage
Gezondheid, gemakmaximalisatie, duurzaamheid, mentaal gem...
Eigenaar Crèmedaus aan wieg van Belgische VOC-werkgroepen
Frank Meyers is met zijn ijssalon Crèmedaus in he...
Nieuwe demo- en ijskeuken voor Valmar Nederland
Valmar Nederland in Nieuwegein draait al bijna 20 jaar m...
Inspiratie voor desserts
Rutger van den Broek heeft zijn sporen in de bakwereld in...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023