Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Dure grap voor werkgever
Onlangs heeft de kantonrechter een uitspraak gedaan waaruit goed blijkt hoe een arbeidscon...
PREMIUM
Zeven chocoladetrends voor het najaar
Na zomer komt…herfst. Tijd om de ijskoude versnaperingen om te ruilen voor de wat ‘warmere...
PREMIUM
Start-up en producent lanceren eiwitrijk geitenmelkijs in Dubai
Een LinkedIn-connectie tussen twee mannen uit Noordoost-Nederland heeft tot de lancering v...
PREMIUM
Ambachtelijk ijs als ingrediënt voor een kinderboek
Eveline Baar is gefascineerd door de wereld van Italiaans ijs. Ze combineerde dit met haar...
Lastenverlichting en loon naar werken
We hebben in Nederland onze reputatie weer hooggehouden. Het heeft net geen halfjaar geduu...
's Werelds meest zeldzame voedselsoorten
Als een boek begint met een wereldkaart, dan belooft dat avontuur. Als vervolgens de gesch...
Werknemer leeft er lekker op los
Te veel Old Amsterdam-kaas, Spa Reine, forse uitgaven in een erotisch centrum én het geven...
Suikerkunst weer op grote (fruit)schaal
Martin Bos, patissier en eigenaar van Sugar-art, geeft workshops over suikerkunst. “Hoewel...
PREMIUM
Bekend horecamerk herlanceert Dudok IJs
De iconische Dudok-appeltaart en andere patisserie verwerken in een ijssmaak. Die opdracht...
Personeelsbeleid: overtuigen door overtuigd te zijn
Personeel aannemen in een tijd van personeelstekort: hoe doe je dat? Die vraag stelt - en ...
PREMIUM
Scoren met plantaardige patisserie
De belangstelling voor vegan neemt toe. Hoe ga je ermee aan de slag? Om hun klanten hierbi...
Overname of uitbreiding van uw bedrijf?
Het aanbod van bakkers die hun bedrijf te koop aanbieden, stijgt. Deze tendens is echter n...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
24 SEP - 26 SEP
FACHPACK
25 SEP - 26 SEP
Intrafood 2024
30 SEP - 1 OKT
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024