Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Pavan innoveert met ijscocktails
Schepijs en desserts voor de horeca, groothandels en ijssalons. Pavan in Alphen aan den Ri...
PREMIUM
’t IJshofje bouwt aan naamsbekendheid
Myrne Meulendijks stapt in de voetsporen van haar moeder Mariëlle. Zij neemt niet alleen i...
Kritisch maar eenzijdig: additieven onder de loep
Voedingstherapeut en docent voedingsleer Jan Dries heeft al verschillende gezondheidsboeke...
PREMIUM
Zonder boer geen voedingsmiddelenindustrie
“De industrie moet meer opkomen voor de belangen van de Nederlandse boer”, stelt Caroline ...
Aandacht voor out-of-home op Sigep 2025
Nieuwe smaken, technieken en vakwedstrijden. IJsbereiders die inspiratie zoeken, gaan naar...
PREMIUM
Herman den Blijker: Vijftig jaar keukenleven
RECENSIE | Herman den Blijker raakte bekend dankzij tv-programma’s zoals ‘Herr...
Financiële tegemoetkomingen
De laatste tijd staat het nieuws bol van informatie omtrent kunstmatige intelligentie (AI)...
PREMIUM
Veilig samen zaken doen in een BV
Wilt u met een of meer partners gaan samenwerken in een BV? Een aandeelhoudersovereenkomst...
Zero tolerance
Een supermarktteamleider die twee keer producten pakte en nuttigde zonder hiervoor te beta...
PREMIUM
SVH Meesterijsbereider over zijn kijk op karamel
Karamel-ijs is de smaak voor de deelnemers aan de Gouden IJsspatel 2025. Maar wat is karam...
PREMIUM
Wedstrijden, contentpleinen en inspiratie op Bakkersvak & IJs-Vak 2025
IJs-Vak en Bakkersvak vindt op 9, 10 en 11 maart 2025 plaats in de Evenementenhal Gorinche...
PREMIUM
‘Suikerarm ijs wordt populair’
Wat zijn de effecten van suiker en suikervervangers op de structurele en fysisch-chemische...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025
6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30
BBB Maastricht 2025
12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55
Horecava 2026