Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Samengeraapte maar mooie anekdotes
“Dit boek is alle kanten op gegaan”, schrijft Jacques Mee...
Recht op billijke ontslagvergoeding?
Veel werkgevers weten niet dat een werknemer na opzeggin...
‘Innovatie staat nooit stil’ - Experimenteren met hummus, eiwitrijk en suikerarm ijs
De winterperiode leent zich uitstekend om te experimenter...
Sigep 2023: Innovaties ontdekken
Van 21 tot en met 25 januari 2023 vindt de 44e editie pla...
Voedselveilig werken tijdens een personeelstekort
Hygiënisch werken is sinds corona belangrijker dan ooit....
Sturen op recepturen
Een receptuurprogramma is geen tovermiddel. Je kunt niet...
Iraanse ijsbereidster succesvol met Midden Oosterse smaken
De Midden Oosterse ijssalon van Setareh Pourjavan in Antw...
Bakker Jan Nagelkerke wil centrale ijskeuken inrichten in Etten-Leur
IJscoupes opmaken en uitserveren, is iets heel anders dan...
Met deze tips bespaar je energie in je ijssalon
Of je zaak nu gesloten of open is in de winter, door de s...
‘On hold’ zetten is geen ontslagname
Mag je een leer-/arbeidsovereenkomst direct beëindigen a...
Handboek voor de ijsmaker
Volgens Bas van Haaren hebben ijsmakers de keuze uit twee...
Vierde generatie zorgt voor vierde transformatie in ijssalon De Hoop
“Dit kan echt alleen maar jouw zaak zijn”, zeggen collega...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam