Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Eenzijdige wijziging arbeidsvoorwaarden
Een recente uitspraak van de Hoge Raad biedt werkgevers m...
Onweerstaanbaar succesrecept
Het succes van tiramisu valt niet te betwisten. De Italia...
Demo over vegan, suikerarm en keto
Twee gezondheids- cq foodtrends die haaks op elkaar staan...
Vanille-ijs met een Perzische twist
Marcel Vermeulen van het IJscentrum ging naar de Horecava...
Inspirerende trends uit de horeca
Op de horecavakbeurs Horecava in Amsterdam, deed Marcel V...
Cremerie Veron houdt tradities voorganger hoog
Veron is een bekende naam in de Antwerpse bakkerswereld....
Trends over de tong op Sigep 2023
Overvolle gangpaden, goedgevulde vitrines en ijsmachines...
Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck
De overstroming in de zomer van 2021 in Valkenburg, trof...
Stap voor stap verduurzamen
De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belang...
Samengeraapte maar mooie anekdotes
“Dit boek is alle kanten op gegaan”, schrijft Jacques Mee...
Recht op billijke ontslagvergoeding?
Veel werkgevers weten niet dat een werknemer na opzeggin...
PREMIUM
‘Innovatie staat nooit stil’ - Experimenteren met hummus, eiwitrijk en suikerarm ijs
De winterperiode leent zich uitstekend om te experimenter...
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 januari - 11 januari
Horecava 2024
20 januari - 24 januari
Sigep 2024
29 januari - 31 januari
Horeca Expo Hardenberg