• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

Lange 'vakantie'

Schiphol kampte deze zomer niet alleen met personeelsteko...

Prijsstijgingen doorberekenen?

Op internet las ik het bericht dat de gasrekening van een...

‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’

Chocolade en ijs vormen een perfecte combinatie. Maar de...

Jouw werknemers als ambassadeurs

Goed werkgeverschap zorgt voor een hoge betrokkenheid, mi...

‘IJsmakers zijn net chefs’

Florence staat bekend als de geboortestad van de gelato....

Wel of geen testament?

Soms komt het voor dat ik met een aangifte erfbelasting b...

Kersverse meesters over hun boek -12°C Gelato

Een jaar lang mochten volgers op de socials van Nils Hend...

Afwijken van de gebaande paden

Het najaar en de winter komen er weer aan. Welke invullin...

Gelato Giuliano profiteert van vakantiesfeer

Koud een half jaar na de start van ijssalon Gelato Giulia...

Vakkennis zorgt voor balans

‘Naar een geheim recept van mijn opa’. Marketingtechnisch...

Nieuwe ijsmachine kopen? Zo pak je dat aan!

De uitdrukking ‘niet over één nacht i...

’t Madeliefje floreert dankzij gunstige ligging

Na de zoveelste crisis in de melkveehouderij besloot de f...
<<<23456>>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 8 juni

    Tony's FAIR

  • 11 september - 12 september

    Bakeplus Event

  • 18 september - 20 september

    Gastvrij Rotterdam

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeista3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer