Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Uw pensioen goed geregeld?
FINANCIEEL | De uitspraak ‘mijn zaak is mijn pensioen’ hoor je nog regelmatig voorbijkomen...
PREMIUM
‘Wij hebben altijd blije klanten’
ONDERNEMEN | Klanten zelf ijs uit de ijsmachine laten tappen, diverse toppings laten kieze...
PREMIUM
11 vragen over koelmiddelen
TECHNIEK | Om apparaten te laten koelen en vriezen, bevatten deze koelmiddelen. De regelge...
PREMIUM
Een kunst op zich
Bij de bereiding van chocolade-ijs, is kwaliteitschocolade niet altijd de grondstof. Dat i...
PREMIUM
Dit was er te beleven op Plant FWD dag 1
De derde editie van Plant FWD op 8 en 9 april 2025 was weer een groot succes. De redactie ...
PREMIUM
‘Loaded’ softijs als nieuwe trend’
Chocolatiers en bakkers durven steeds vaker softijsmachines een prominente plek in hun win...
PREMIUM
‘Proeven is geloven’
INNOVATIE | Schepijs en desserts voor de horeca, groothandels en ijssalons. Pavan in Alphe...
PREMIUM
‘Suikerarm ijs wordt populair’
Wat zijn de effecten van suiker en suikervervangers op de structurele en fysisch-chemische...
PREMIUM
Jelle Horst werkt aan ‘dromenplan’
Zijn loopbaan begon hij als chef in de betere restaurants. Inmiddels is Jelle Horst ijsber...
PREMIUM
Jordi Bordas; 'Patisserie kan lichter, plant based en gezonder'
Patisserie moet meer gezond en plantaardig, vinden ze bij het Bakery Institute in Zaandam....
PREMIUM
Nieuwe smaken uit oude recepten
Op dit moment zien we een breed scala aan bijzondere ijssmaken zoals gember en komkommer. ...
Onderweg
We zijn met z’n allen weer meer onderweg. Zowel zakelijk als privé. We maken afspraken voo...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions