• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

9 tips om je online zichtbaarheid te vergroten

Als foodverkoper wil je dat je vitrine er ‘gelikt’ uitzie...

Het Atelier van de Chocolatier

Met maar liefst 273 recepten van zeven Callebaut-chefs op...

Zo werkt alcohol in je ijs

Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkhe...

Eenzijdige wijziging arbeidsvoorwaarden

Een recente uitspraak van de Hoge Raad biedt werkgevers m...

Onweerstaanbaar succesrecept

Het succes van tiramisu valt niet te betwisten. De Italia...

Demo over vegan, suikerarm en keto

Twee gezondheids- cq foodtrends die haaks op elkaar staan...

Vanille-ijs met een Perzische twist

Marcel Vermeulen van het IJscentrum ging naar de Horecava...

Inspirerende trends uit de horeca

Op de horecavakbeurs Horecava in Amsterdam, deed Marcel V...

Cremerie Veron houdt tradities voorganger hoog

Veron is een bekende naam in de Antwerpse bakkerswereld....

Trends over de tong op Sigep 2023

Overvolle gangpaden, goedgevulde vitrines en ijsmachines...

Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck

De overstroming in de zomer van 2021 in Valkenburg, trof...

Stap voor stap verduurzamen

De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belang...
<<<12345>>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 8 juni

    Tony's FAIR

  • 11 september - 12 september

    Bakeplus Event

  • 18 september - 20 september

    Gastvrij Rotterdam

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeista3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer