Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Zero tolerance
Een supermarktteamleider die twee keer producten pakte en nuttigde zonder hiervoor te beta...
PREMIUM
SVH Meesterijsbereider over zijn kijk op karamel
Karamel-ijs is de smaak voor de deelnemers aan de Gouden IJsspatel 2025. Maar wat is karam...
PREMIUM
Wedstrijden, contentpleinen en inspiratie op Bakkersvak & IJs-Vak 2025
IJs-Vak en Bakkersvak vindt op 9, 10 en 11 maart 2025 plaats in de Evenementenhal Gorinche...
PREMIUM
‘Suikerarm ijs wordt populair’
Wat zijn de effecten van suiker en suikervervangers op de structurele en fysisch-chemische...
PREMIUM
Kweekvijver voor foodtalenten
Opleiden, onderzoek en innovatie. Dat zijn de drie pijlers van de Food Innovation Academy....
PREMIUM
Luigi’s ijssalon: twee zaken, één uitstraling
“Wij maken van ijs eten weer een beleving. Dat gaat verder dan alleen het spontaan aangesc...
PREMIUM
7 tips voor deelname aan de IJsVak-Wedstrijden
Hoe zorg je dat je goed voorbereid bent op de IJsVak-Wedstrijden om De Gouden IJsspatel, D...
PREMIUM
‘Karamel-ijs is een uitdaging’
Karamel-ijs is de wedstrijdsmaak voor de IJsVak-wedstrijden. Maar hoe maak je een lekker k...
PREMIUM
‘Overschakelen naar vegan ijs is complex’
Plantaardige voedingsstoffen zijn een trend. Overschakelen van zuivel naar plantaardige gr...
's Werelds meest zeldzame voedselsoorten
Als een boek begint met een wereldkaart, dan belooft dat avontuur. Als vervolgens de gesch...
Fiscale plannen nieuwe kabinet
Het eerste belastingplan van het kabinet Schoof bevat verschillende fiscale maatregelen di...
Dure grap voor werkgever
Onlangs heeft de kantonrechter een uitspraak gedaan waaruit goed blijkt hoe een arbeidscon...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 4 | November 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
10 FEB 05:00 - 12 FEB 23:00
HorecaEventt 2025
11 FEB 08:30 - 14 FEB 20:30
BIOFACH
9 MRT - 11 MRT
Bakkersvak & IJs-Vak