• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Nieuws

Food Technology heet voortaan Food Tech Event

Vakbeurs Food Technology gaat verder onder de naam Food T...

Horecavakbeurs Alimentaria in Barcelona

De internationale vakbeurs Alimentaria vindt plaats van 1...

Monitor Duurzaam Voedsel 2022: aandeel duurzaam voedsel licht gedaald

De consumentenbestedingen aan duurzaam voedsel zijn in 20...

Inspiratie en netwerken bij Bakeplus

Borrelen, netwerken en inspiratie; die drie zaken stonden...

Gemeenten spelen rol bij gezondere voedingskeuzes van consument

Het aantal fastfood zaken groeit explosief in Nederland....

Nieuwkomers creëren nieuwe ijssmaak voor Ben & Jerry's

Sinds eind juli heeft Ben & Jerry’s een nieuwe ijssmaak,...

Willen uw werknemers doorwerken na de AOW?

De arbeidsmarkt in Nederland heeft te maken met vergrijzi...

Duik in de toekomst van voedsel bij de expositie Spacefarming

Hoe ziet ons voedsel er in 2050 uit? Dat is het onderwerp...

Waar kan de ijsondernemer dit najaar terecht voor inspiratie?

Op vakbeurzen en evenementen kunnen ijsondernemers terech...

Horecava 2024 staat in het teken van actuele uitdagingen

Het aanspreken van de nieuwe generatie Gen-Z is een van...

Cornetto komt als beste uit de ijsjes-test van het AD

Drie ijsexperts kwamen op 12 juli bijeen bij ijssalon Luc...

Hoe schrijf je een goede menukaart?

Veel versondernemers hebben een horecagedeelte of gebruik...
12345>>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 2 oktober

    Cursus duurzame & gezonde voeding

  • 2 oktober - 3 oktober

    De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

  • 7 oktober - 11 oktober

    Anuga 2023

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer