Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Food Technology heet voortaan Food Tech Event
Vakbeurs Food Technology gaat verder onder de naam Food T...
Horecavakbeurs Alimentaria in Barcelona
De internationale vakbeurs Alimentaria vindt plaats van 1...
Monitor Duurzaam Voedsel 2022: aandeel duurzaam voedsel licht gedaald
De consumentenbestedingen aan duurzaam voedsel zijn in 20...
Inspiratie en netwerken bij Bakeplus
Borrelen, netwerken en inspiratie; die drie zaken stonden...
Gemeenten spelen rol bij gezondere voedingskeuzes van consument
Het aantal fastfood zaken groeit explosief in Nederland....
Nieuwkomers creëren nieuwe ijssmaak voor Ben & Jerry's
Sinds eind juli heeft Ben & Jerry’s een nieuwe ijssmaak,...
Willen uw werknemers doorwerken na de AOW?
De arbeidsmarkt in Nederland heeft te maken met vergrijzi...
Duik in de toekomst van voedsel bij de expositie Spacefarming
Hoe ziet ons voedsel er in 2050 uit? Dat is het onderwerp...
Waar kan de ijsondernemer dit najaar terecht voor inspiratie?
Op vakbeurzen en evenementen kunnen ijsondernemers terech...
Horecava 2024 staat in het teken van actuele uitdagingen
Het aanspreken van de nieuwe generatie Gen-Z is een van...
Cornetto komt als beste uit de ijsjes-test van het AD
Drie ijsexperts kwamen op 12 juli bijeen bij ijssalon Luc...
Hoe schrijf je een goede menukaart?
Veel versondernemers hebben een horecagedeelte of gebruik...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023