Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Henrik Wullems maakt Beste Aardbeienslof van Nederland 2024
De traditionele aardbeienslof een originele twist geven. Dat is de uitdaging die bakkers a...
AI om voedselverpakkingen veilig te recyclen?
Gaat Artificial Intelligence (AI) in de toekomst ook plastic voedselverpakkingen recyclen?...
Masterclass Wereldkampioen Patisserie bij Bakery Institute
Healthier, lighter, and tastier. Dat zijn de uitgangspunten van de door Jordi Bordas ontwi...
Consument kiest vaker voor duurzame voeding
Duurzaamheid is een trend, maar kiezen consumenten hier ook voor? De Monitor Duurzaam Voed...
Bakeplus zet in op verdere groei
Bakkers, ijsbereiders en relaties konden op maandag 9 september een kijkje achter de scher...
Luciano Ferrari geeft workshop over karamelijs
De Italiaanse ijsbereider Luciano Ferrari geeft op 9 en 10 oktober 2024 in het Gelatolab v...
De kleineondernemersregeling verandert
De kleineondernemersregeling (KOR) verandert én versoepelt per 1 januari 2025. Dat meldt d...
Food100: honderd voedselveranderaars van 2024
Food100 presenteert voor de achtste keer een lijst van honderd voedselveranderaars die zic...
HANOS keert terug op de Horeca Vakbeurs
27, 28 en 29 januari 2025 vindt in Hardenberg weer de horecavakbeurs plaats. Er zijn diver...
Top 3 artikelen Vakblad IJs augustus 2024
Eveline Baar schrijft een kinderboek over de wereld van Italiaans ijs, Astrid Miltenburg v...
Astrid Miltenburg nieuwe columnist Vakblad IJs
Vakblad IJs heeft een nieuwe columnist: onderneemster Astrid Miltenburg van Luigi’s IJssal...
Meerdere specials bij het IJscentrum
Het IJscentrum en de Patisserie Academie bieden weer verschillende cursussen aan. Er staan...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
24 SEP - 26 SEP
FACHPACK
25 SEP - 26 SEP
Intrafood 2024
30 SEP - 1 OKT
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024