Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
VSL over het belang van meten voor de voedselvoorziening
Op 20 mei was het Wereld Metrologiedag. Deze dag stond he...
Ben & Jerry’s start campagne ‘halve bakken ijs tegen halfbakken beleid’
Ben & Jerry’s staat bekend als een activistisch ijsmerk....
Thema World Chocolate Masters 2024-2025 bekend
In 2024 gaat een nieuwe editie van de World Chocolate Mas...
Duurste ijs ter wereld kost 5890 euro per bolletje
Terwijl in Nederland ambachtelijke ijsbereiders met pijn...
Bekendmaking IJssalon van het Jaar 2023 bij de genomineerden
Vereniging Ambachtelijk IJscentrum maakt vrijdag 9 juni b...
Parttime werken steeds meer in trek
Tijdens het ontbijt bijgepraat worden over de ontwikkelin...
ABN AMRO voorspelt stijgende loonkosten en krimp foodsector 2023
Vanwege de hoge inflatie en de krappe arbeidsmarkt stijge...
Vijf tips om over te stappen op uitstootvrij vervoer
Vanaf 1 januari 2025 voeren 28 grote gemeenten in Nederla...
Nieuwe subsidieronde voor digitalisering mkb en eenmanszaken
Ondernemers uit het mkb kunnen vanaf 17 mei weer subsidie...
De wendbare vakmens is goud waard: Beleef Wendbaar Vakmensschap op 8 juni
Als werkgever mag je in handen knijpen wanneer je persone...
Minder melk nodig voor ijsproductie met nieuwe modulator IFF
Amerikaanse geur en smaakstoffenfabrikant IFF bracht vori...
Horecaprofessional centraal in nieuwe campagne Gastvrij Rotterdam
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam komt met een nieuwe...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam