Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Project ‘Veranderkracht voor de Levensmiddelenindustrie' kan van start
LLO Katalysator gaat het project ‘Veranderkracht voor de Levensmiddelenindustrie’ financie...
Een leven lang leren: van basis ijsbereider en chocolatier tot speciale technieken met vegan en alcohol
In het najaar beginnen de nieuwe cursussen weer bij het IJscentrum | Patisserie Academie e...
Robèrt van Beckhoven naast Meester Patissier en Meester Boulanger nu ook SVH Meesterijsbereider
Robèrt van Beckhoven voegt de titel SVH Meesterijsbereider toe aan zijn indrukwekkende pal...
Universiteit Maastricht werkt samen met de HAS aan het Mosin-project
PhD-kandidaat Mirte Florie (Universiteit Maastricht) en HAS Green Academy studenten werken...
Update en upgrade C31 van Mettler-Toledo
NIEUWS | Mettler-Toledo kondigt 20 mei 2025 een update aan voor de C31 StandardLine checkw...
3D-structuur zoetreceptor brengt de hunkering naar suiker in kaart
Amerikaanse wetenschappers lukten het om de zoetheidssensor van de tong in kaart te brenge...
VIVES-studenten ontwikkelen vegan ijs met een twist
NIEUWS | Vijf studenten agro- en biotechnologie van hogeschool VIVES in België ontwikkelen...
Banketbakkerij Prins wint Photobooth-actie tijdens BakkersVak 2025
NIEUWS | Op de stand van Mercurius Verzekeringen, de Versverzekeraar van Nederland, en Van...
Is ijs van geitenmelk een kansrijke niche in de ijssector?
IJsfabrikant Happy Goats Goodness uit Ooltgensplaat heeft middels wetenschappelijk onderzo...
Dit kunt u verwachten van Gen Z medewerkers
De techniek, MKB en logistiek ervaren een groeiend personeelstekort door uitstroom en een ...
Wie wordt IJssalon van het Jaar 2025?
De bekendmaking komt steeds dichterbij! In juni is het zover: dan wordt onthuld welke ijss...
Unilever maakt 14,8 miljard euro omzet in Q1
Het gaat goed met de omzet van de voedingsdivisie van Unilever, vooral de ijsdivisie. Het ...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025
6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30
BBB Maastricht 2025
12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55
Horecava 2026