Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Lees EVMI 2: de Food Technology beursspecial nu online
Binnenkort openen de deuren van de Brabanthallen in Den B...
Jouw Instagram leidt consumenten van eerste contact naar winkelbezoek
Waar heb ik trek in? Waar kan ik dat zo dichtbij, zo makk...
Kabinet komt met Nationaal Programma Verduurzaming Industrie
Het kabinet ziet veel kansen voor de industrie om verder...
De eetbare ijslepels van Ecopoon
Ecopoon lanceert dit voorjaar een nieuwe eetbare lepel. D...
Groeiende omzet biologisch door meer aanbod en inflatie
2022 was een goed jaar voor biologisch. Uit nieuw onderzo...
Programma Europese Dag van het Ambachtelijk IJs
Morgen, op 24 maart, is het de Europese Dag van het Ambac...
Voorschot op energiesteun mkb’ers verlaagd
Vanaf vandaag kunnen mkb-ondernemers met een groot energi...
Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen
Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkomi...
Genomineerden IJssalon van het Jaar 2023
Zes ijssalons maken kans op de titel IJssalon van het Jaa...
270 miljoen subsidie voor verduurzaming industrie en energie-innovatieprojecten
Het kabinet wil dat de Nederlandse industrie gaat verduur...
Historisch kookboek restjes
Koken met restjes is van alle tijden. Dit digitale kookbo...
Peren demi-ijs wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2024
De ijssmaak voor de volgende editie van de Gouden Spatel...
<<
<
3
4
5
6
7
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 juni
Tony's FAIR
11 september - 12 september
Bakeplus Event
18 september - 20 september
Gastvrij Rotterdam