Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Veel cursussen bij IJscentrum komend najaar
Binnenkort gaan de opleidingen en cursussen bij het IJsce...
Subsidieregelingen voor verduurzaming in de ijssalon
Wil je aan de slag met het verduurzamen van je ijssalon?...
Raamsticker moedigt consument aan eigen verpakking mee te nemen
Sinds 1 juli betalen consumenten een toeslag voor plastic...
IJs in de media – Juli 2023
Betonijs, een alternatief voor het plastic bakje, Noord-M...
Boermarke gaat plantaardig en verkoopt zuiveltak aan Zuivelhoeve
Zuivelhoeve neemt de zuiveltak, inclusief de ijsproductie...
Een op de drie zakelijke rijders stapt niet af van fossiele brandstoffen
In 28 grote gemeenten in Nederland zijn vanaf 2025 zero-e...
Groei aantal ijssalons vlakt af
Het aantal ijssalons in Nederland neemt nog steeds toe, m...
Btw-tarief Single Use Plastic aangepast
Sinds 1 juli moeten consumenten betalen voor plastic wegb...
Unilever gebruikt slimme vrieskisten voor ijsverkoop
IJs is een impulsaankoop en de markt voor ijs groeit. De...
30,4 miljard omzet voor Unilever
Unilever maakte vandaag, 25 juli 2023, de halfjaarcijfers...
Toename zuivelimport Nederland in 2022
De waarde van de Nederlandse import van zuivel steeg in 2...
Vakblad IJs in 2014: Oudste ijssalon van België, ondernemen in Marokko en warme wintersmaken
Vakblad IJs bestaat 15 jaar. Daarom blikken we deze zomer...
<<
<
3
4
5
6
7
>
>>
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 januari - 11 januari
Horecava 2024
20 januari - 24 januari
Sigep 2024
29 januari - 31 januari
Horeca Expo Hardenberg