Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
100 jaar Italiaans ijs in Nederland
In ’s-Hertogenbosch’ is momenteel een expositie over 100...
AD-test over ijshoorntjes uit supermarkt
Het Algemeen Dagblad publiceert deze maand een artikel me...
Willy Rooswinkel overleden
Op 74-jarige leeftijd is Willy van Rooswinkel 10 juli 202...
Patissier Dimitri Salmon geeft exclusieve demonstratie
Bij Bakkerijschool Ter Groene Poorte vindt op 17 oktober...
Nederlanders krijgen te veel PFAS binnen
Nederlanders krijgen te veel van de schadelijke stof PFAS...
Vakblad IJs in 2012: decoraties, start Ice for Africa, ijstaarten en ijsbonbons
Vakblad IJs bestaat 15 jaar. Daarom blikken we deze zomer...
Een culinaire reis door Hilton Rotterdam
Hilton Rotterdam bestaat zestig jaar. Reden om de pers ui...
Geslaagde wereldrecordpoging ambachtelijk ijs maken
Het is gelukt. 48 uur lang ijsdraaien. Zaterdag 1 juli ro...
Ontbijtbijeenkomst ter ere van 15 jaar Vakblad IJs!
Vakblad IJs! bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit vieren én o...
SVH Meesterijsbereider Joep Biemans overleden
SVH Meesterijsbereider Joep Biemans overleed op 4 juni op...
Vakblad IJs in 2011: energie besparen, citroenijs en 25e meesterijsbereider
Vakblad IJs bestaat 15 jaar. Daarom blikken we dez...
Verduurzamingstempo moet versnellen voor fossielvrije voedingsindustrie 2035
Vorige week berichtten we over een rapport van CE Delft w...
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023