• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Nieuws

100 jaar Italiaans ijs in Nederland

In ’s-Hertogenbosch’ is momenteel een expositie over 100...

AD-test over ijshoorntjes uit supermarkt

Het Algemeen Dagblad publiceert deze maand een artikel me...

Willy Rooswinkel overleden

Op 74-jarige leeftijd is Willy van Rooswinkel 10 juli 202...

Patissier Dimitri Salmon geeft exclusieve demonstratie

Bij Bakkerijschool Ter Groene Poorte vindt op 17 oktober...

Nederlanders krijgen te veel PFAS binnen

Nederlanders krijgen te veel van de schadelijke stof PFAS...

Vakblad IJs in 2012: decoraties, start Ice for Africa, ijstaarten en ijsbonbons

Vakblad IJs bestaat 15 jaar. Daarom blikken we deze zomer...

Een culinaire reis door Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam bestaat zestig jaar. Reden om de pers ui...

Geslaagde wereldrecordpoging ambachtelijk ijs maken

Het is gelukt. 48 uur lang ijsdraaien. Zaterdag 1 juli ro...

Ontbijtbijeenkomst ter ere van 15 jaar Vakblad IJs!

Vakblad IJs! bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit vieren én o...

SVH Meesterijsbereider Joep Biemans overleden

SVH Meesterijsbereider Joep Biemans overleed op 4 juni op...

Vakblad IJs in 2011: energie besparen, citroenijs en 25e meesterijsbereider

  Vakblad IJs bestaat 15 jaar. Daarom blikken we dez...

Verduurzamingstempo moet versnellen voor fossielvrije voedingsindustrie 2035

Vorige week berichtten we over een rapport van CE Delft w...
<<<23456>>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 2 oktober

    Cursus duurzame & gezonde voeding

  • 2 oktober - 3 oktober

    De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

  • 7 oktober - 11 oktober

    Anuga 2023

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer