Bon Bon R ijs
Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken. Vanaf het nieuwe ijsseizoen zijn de pasta en variegato van alle sets van Aromitalia apart van elkaar bij Bakeplus te koop en heeft u nooit meer een tekort aan pasta of variegato.
Tekst en foto's: Bakeplus
Stap 1
- 3500 gram Bakto Base mezzo melkmix
- 280 gram Pasta Aromitalia Bon Bon R
- 200 gram Variegato Aromitalia Bon Bon R
Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af.
Stap 2
Verwarm de variegato in de magnetron en roer goed door. Voeg de pasta aan de melkmix toe.
Stap 3
Mix met de staafmixer de melkmix en de pasta totdat een homogeen mengsel ontstaat.
Stap 4
Draai het ijs af in uw ijsmachine zoals u gewend bent.
Stap 5
Bouw de bak in lagen op en meng een gedeelte van de voorbereide variegato tussen de lagen van het ijs.
Stap 6
Modelleer het ijs in uw huisstijl.
Stap 7
Lepel het overige deel van de voorbereide variegato over het ijs.
Stap 8
Eventueel decoreren met Ferrero Rocher.