Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Samenwerken
REDACTIONEEL #2 | Een samenwerker is sterker’. Als eenpitter kan ik volmondig beamen dat het loont om samen te wer...
15 april 2024
Bianca Roemaat
Houdoe en bedankt!
Als eigenaar van een ijssalon werk je altijd op de momenten dat iedereen aan het genieten is. Schijnt de zon? Dan sta ji...
9 april 2024
Gijs van Dijk
Trots
Trots, dat is de beste manier om te omschrijven hoe ik mij voel na de Dag van het Ambacht in Gorinchem op 11 maart. Hier...
9 april 2024
Edwin van Es, voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Het belang van een slimme inrichting
Gisteren was de verjaardag van mijn moeder. We zijn inmiddels op een punt dat we met haar vieren wat er te vieren valt, ...
26 maart 2024
Jacqueline Steehouwer
Voedingsbedrijven moeten zorgen voor eerlijke productieketen
Onlangs stemde Europa in met een afgezwakte versie van een richtlijn die ervoor moet zorgen dat ondernemingen meer veran...
25 maart 2024
Ceel Elemans
‘Ik wens je veel personeel toe’
In mijn studententijd heb ik in een kroeg gewerkt. Het leek of ze daar maar één regel hadden: tijdens het werk werd er n...
15 maart 2024
Gijs van Dijk
Actie voedingsbedrijven en supermarkten noodzakelijk voor terugdringen obesitas
Obesitas neemt toe in Nederland. Uit recent onderzoek blijkt dat ruim een op de zes Nederlanders hier last van heeft. Ce...
13 maart 2024
Ceel Elemans
Foodsector moet afstappen van ultrabewerkt voedsel
Consumenten maken zich zorgen om de gezondheidsrisico’s van ultrabewerkt voedsel, maar missen de juiste begeleiding om g...
4 maart 2024
Mkb minder bezig met verduurzaming
Banken melden dat het midden en kleinbedrijf (mkb) minder bezig is met verduurzaming van grote ondernemingen. Wouter Sch...
27 februari 2024
Chocolade is een luxeproduct
De prijs van cacao loopt steeds verder op en het einde is nog niet in zicht. In het FD voorspellen analisten een mogelij...
26 februari 2024
Horizon
Als journalist ben ik altijd benieuwd naar het verhaal dat mensen te vertellen hebben. Daarom bezoek ik graag ondernemer...
20 februari 2024
Bianca Roemaat
De basis voor bestaansrecht
Innovatie is net zo belangrijk voor het voortbestaan van jouw onderneming als ademhalen. Zodra je ermee stopt, houdt het...
20 februari 2024
Edwin van Es, voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Drie thema's voor de voedingsmiddelenindustrie in 2024
In 2024 zullen ontwikkelingen in de wereld en in het bijzonder de voedingsmiddelenindustrie nog sneller gaan. Concurrent...
2 januari 2024
Marcel Koks
Secondenmiljardair
Iedereen is miljardair. Tenminste, als je jonger dan 48,4 jaar bent.
21 november 2023
Gijs van Dijk
Dag van het ambacht
Wat doe jij op maandag 11 maart 2024? Het klinkt nog ver weg, maar het is een dag om reikhalzend naar uit te kijken.
20 november 2023
Edwin van Es, voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 4 | November 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
10 FEB 05:00 - 12 FEB 23:00
HorecaEventt 2025
11 FEB - 12 FEB
Bakeplus IJsdagen 2025
9 MRT - 11 MRT
Bakkersvak & IJs-Vak