Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Zien we jou bij de wedstrijden?
De eerste vergaderingen van de wedstrijdcommissie zitten erop. We hebben ontzettend zin in de IJs-Vak-wedstrijden. Met d...
9 december 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
‘Lekker gewerkt, Campina’ | Duurzaam lijken, zodat je niet duurzaam hoeft te doen
Verpakkingen verduurzamen in rap tempo. Als je niet verduurzaamt, verlies je het van de “groene” verpakking van de concu...
22 november 2021
Michelle Wijma
Advocaat van de duivel...
Mijn vader zei altijd: “De verzekeraars… als je premie moet betalen weten ze je te vinden, maar als ze moeten uitkeren d...
21 oktober 2021
Leon Kees
De optimale productiecapaciteit
Iedere startende ijsbereider begint zijn onderneming met bepaalde verwachtingen. Deze verwachtingen staan uitgewerkt in ...
7 oktober 2021
Pim Otten
Beste ijsvrouwen en ijsmannen
Op 14 september organiseert jullie branchevereniging de jaarlijkse inspiratiedag Ice this Day. Dit jaar zal de dag plaa...
10 september 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Werk aan de winter
Nog een paar – hopelijk móóie – weken en dan zit het er weer op. Het ijsseizoen van 2021 is deels in het water gevallen....
10 september 2021
Michelle de Koning
Geconcentreerde basis
Om een optimaal rendement uit de pasteurisatieketel te halen, kun je het beste werken met één basisrecept....
22 juni 2021
Pim Otten
Generatiekloof
Weer een paar honderd euro uitgegeven zonder te kunnen bepalen of je er dan ook maar een euro extra omzet mee hebt behaa...
20 mei 2021
Leon Kees
Media-aandacht voor ijs
Het seizoen is weer in volle gang. Het vroege voorjaar is alweer teniet gedaan door de sneeuw en hagel rond de Pasen. Ma...
3 mei 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Pielen en experimenteren
Thema’s zijn voor bladenmakers een manier om een editie richting te geven. Soms echter vult een blad zich zomaar opeens ...
23 april 2021
Michelle de Koning
Glazen bol
In de vorige winter liet ik onze ijssalon in Geldrop restylen. Eén frisse kleur op alle wanden in plaats van de vlakverd...
8 maart 2021
Leon Kees
Kansen met ijssalonijs
Graag begin ik met een ieder van jullie het allerbeste toe te wensen voor 2021. Geluk, liefde en vooral gezondheid. Met ...
4 februari 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
IJs-webshop is een must
Een jaar geleden waren ze nog maar sporadisch te vinden, ijssalons met een webshop. In de aanloop naar kerst zag je mees...
29 januari 2021
Leon Kees
Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Een nieuw jaar dat alle kansen biedt om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. Ik heb dat gevoel ...
29 januari 2021
Samenwerken
Op het moment van schrijven, realiseer ik me dat ik inmiddels al een jaar voorzitter ben van de Vereniging Ambachtelijk ...
9 december 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions