Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Blogs
Werk aan de winter
Nog een paar – hopelijk móóie – weken en dan zit het er weer op. Het ijsseizoen van 2021 is deels in het water gevallen....
10 september 2021
Michelle de Koning
Geconcentreerde basis
Om een optimaal rendement uit de pasteurisatieketel te halen, kun je het beste werken met één basisrecept....
22 juni 2021
Pim Otten
Generatiekloof
Weer een paar honderd euro uitgegeven zonder te kunnen bepalen of je er dan ook maar een euro extra omzet mee hebt behaa...
20 mei 2021
Leon Kees
Media-aandacht voor ijs
Het seizoen is weer in volle gang. Het vroege voorjaar is alweer teniet gedaan door de sneeuw en hagel rond de Pasen. Ma...
3 mei 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Pielen en experimenteren
Thema’s zijn voor bladenmakers een manier om een editie richting te geven. Soms echter vult een blad zich zomaar opeens ...
23 april 2021
Michelle de Koning
Glazen bol
In de vorige winter liet ik onze ijssalon in Geldrop restylen. Eén frisse kleur op alle wanden in plaats van de vlakverd...
8 maart 2021
Leon Kees
Kansen met ijssalonijs
Graag begin ik met een ieder van jullie het allerbeste toe te wensen voor 2021. Geluk, liefde en vooral gezondheid. Met ...
4 februari 2021
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
IJs-webshop is een must
Een jaar geleden waren ze nog maar sporadisch te vinden, ijssalons met een webshop. In de aanloop naar kerst zag je mees...
29 januari 2021
Leon Kees
Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Een nieuw jaar dat alle kansen biedt om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. Ik heb dat gevoel ...
29 januari 2021
Samenwerken
Op het moment van schrijven, realiseer ik me dat ik inmiddels al een jaar voorzitter ben van de Vereniging Ambachtelijk ...
9 december 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Een mooi 2021
Steeds meer ijsbereiders gaan in de winter door, in welke vorm dan ook. Logisch want dit jaar vraagt erom. Uw seizoen be...
3 december 2020
Michelle de Koning
Wij willen ijs op instagram!
Instagram is in Nederland een van de belangrijkste social media apps. Met een verwachte 5,6 miljoen gebruikers in 2020 i...
3 september 2020
Elja Daae
Heftige periode
Maart begon zo goed. Met de IJs-vak, met alles erop en eraan. Net zoals ik dat jaren geleden al voor ogen had. Natuurlij...
24 april 2020
Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum)
Op zoek naar kansen in een crisis
Vandaag, ruim twee weken na de shutdown van de Nederlandse horeca en de gedeeltelijke heropening middels afhalen, draait...
24 april 2020
Leon Kees
Aan de slag
Het nieuwe jaar is nog geen anderhalve maand oud, of de meeste mensen zijn weer helemaal in de ‘waan van de dag’ getrokk...
11 maart 2020
Michelle de Koning
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs 4 | November 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
10 FEB 05:00 - 12 FEB 23:00
HorecaEventt 2025
11 FEB - 12 FEB
Bakeplus IJsdagen 2025
9 MRT - 11 MRT
Bakkersvak & IJs-Vak