IJs-vak: met stip op 1

3 maart 2020 Teun Loonen (Voorzitter Ambachtelijk IJscentrum) Ambachtelijk IJscentrum

Als we spreken over IJs-vak hebben we het natuurlijk in eerste instantie over de vakbeurs. Hét evenement waarbij vakgenoten en leveranciers de gelegenheid krijgen om met elkaar in contact te treden.

Ik heb heel veel jaren ervaring met het bezoeken en bezocht worden op vakbeurzen. IJs-vak is altijd mijn favoriet geweest. Het is een levendig evenement met alles wat een vakbeurs aantrekkelijk kan maken. Ik ken geen ander event waarbij een hoger percentage ondernemers cq. beslissers aanwezig is. Iedereen kent en herkent elkaar. Daarom ben ik blij dat ik dit jaar weer een steentje kan bijdragen om van de IJs-vak een succes te maken. Alle ingrediënten zijn aanwezig:

  • Exposanten met relevante noviteiten en demonstraties.
  • De IJsVak-wedstrijden ‘De Gouden IJsspatel’ en ‘De Gouden IJscreatie’.
  • Het Gilde van SVH Meesterijsbereiders dat op dag één lang allerlei activiteiten organiseert.
  • Superlocatie in Gorinchem.
  • Kruisbestuiving met de Bakkersvak.
  • Last but nog least: de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum is aanwezig om (toekomstige) leden de diverse voordelen van lidmaatschap te presenteren.

Elke zichzelf respecterende ijsbereider zou lid moeten zijn van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. Natuurlijk voor de financiële voordelen, maar nog belangrijker is de wetenschap dat dit de beste manier is om met elkaar in contact te treden. Graag zie ik u op 1, 2 en 3 maart!

Altijd op de hoogte blijven?