Nieuwe ronde, nieuwe kansen

29 januari 2021

Een nieuw jaar dat alle kansen biedt om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. Ik heb dat gevoel elk jaar maar dit jaar wel in extreme mate. Komt natuurlijk door het afgelopen ‘coronajaar’. Ik heb nog nooit zo vaak gehoord dat mensen klaar waren met een jaar als in 2020.

Ook al begint het nieuwe jaar met een verlenging  van de lockdown, toch houd ik goede zin in 2021. Want het wordt beter, ik zie licht aan het einde van tunnel. En of dat dan al in het voorjaar is (hoop hoop), de zomer of zelfs pas in het najaar, dat zien we dan wel. Ergens dit jaar wordt het beter, daar proost ik graag op met jullie.

In 2021 kunnen we weer een leven oppakken waarin we elkaar ontmoeten, omhelzen, op minder dan anderhalve meter bijpraten, met grote groepen aan tafels zitten om lekker te eten en bij een ijssalon binnenstappen voor een welverdiend toetje. Daarom kijk ik meer dan ooit uit naar 2021. Met alle ontwikkelingen die daarbij horen: trends op het gebied van voeding, ontwikkelingen met suikervervangers en machines en nieuwe initiatieven om klanten te bedienen.

Ook voor Vakblad IJs staat er in 2021 van alles op stapel. We werken aan een digitaal magazine dat tussen de papieren edities door zal verschijnen om jullie ook dan van informatie en inspiratie te voorzien. Zeker zolang we elkaar nog niet op beurzen en evenementen kunnen spreken, willen we op deze manier de branche nog meer ondersteunen.

Dus proost op alle kansen in 2021!

Altijd op de hoogte blijven?