• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Chocolade

Uit dit dossier
Chocolade

Winnaars Belgium Chocolate Awards 2023 bekend

Vakwedstrijden
Chocolade

Thema World Chocolate Masters 2024-2025 bekend

Chocolade

Melkchocolade-eitjes nog steeds het meest populair

Chocolade

Femke van der Muuren wint De Beste Bonbon van Nederland 2023

Chocolade

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Opleiding
Chocolade

Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum

Chocolade
Vakwedstrijden

Belgium Chocolate Awards staan dit jaar in het teken van de natuur

Chocolade

Groei in luxe chocolade

Chocolade

Zonder prijsverhoging cacao zijn duurzame initiatieven van chocoladebedrijven ineffectief

Opleiding
Chocolade
IJscentrum

Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken bij IJscentrum in 2023

Chocolade
Vakwedstrijden

Carlo Midiri komend weekend op strijdtoneel World Chocolate Masters

Chocolade

‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’

12345>>>

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • Patisserie
  • IJs
  • Grondstof belicht
  • Ingrediënten
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Management
  • Financieel
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeista3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer