• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Chocolade

Uit dit dossier
Chocolade

Cacao uit Midden-Amerika

Chocolade

Overname Europe Chocolate Company door Barry Callebaut

Chocolade

Verkade chocolade opnieuw Fairtrade gecertificeerd

Chocolade

Patisserie de Rouw steunt KiKa

Chocolade

Winnaars Belgium Chocolate Awards 2021

Chocolade

Belgische chocolatier maakt bonbons geïnspireerd door coronavaccins

Chocolade

NBOV introduceert beeldmerk Dé Ambachtelijke Chocolatier

Patisserie
Chocolade

Patisserie de Rouw breidt paasassortiment uit met COKIP-19

Chocolade

Chocoladekunst staat centraal in nieuw tv-programma Showcolade

Chocolade

Chocolate Academy Belgium organiseert webinar voor moederdag

Chocolade
Patisserie

In opleiding: Wendy Mauriks (16)

Chocolade
Patisserie
Evenementen

Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties

<<<12345>>>

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie en productie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • IJs
  • Patisserie
  • Grondstof belicht
  • Ingrediënten
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Management
  • Financieel
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer