• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Opleiding

Uit dit dossier
Opleiding
Chocolade

Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum

Opleiding

Veel belangstelling voor Open Huis Food Innovation Academy

Opleiding

Kijken, ruiken en proeven bij de FIA op Food Experience Day

Opleiding
Chocolade
IJscentrum

Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken bij IJscentrum in 2023

Opleiding

‘IJsmakers zijn net chefs’

Opleiding
IJscentrum

Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs

Opleiding

Nieuwe ronde STAP-subsidie voor branche-erkende trainingen en opleidingen

Opleiding
IJscentrum

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Opleiding
Chocolade

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Opleiding

SBB: Geen grote stijging stagetekorten door lockdown en omikron

Opleiding

IJscentrum komt met dagtraining Macarons de Paris

Opleiding

IJscentrum brengt in november de cursus Receptuur berekenen

12345>>>

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • Patisserie
  • IJs
  • Ingrediënten
  • Grondstof belicht
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Financieel
  • Management
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeista3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer