Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Opleiding
Uit dit dossier
Opleiding
Chocolade
Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum
Opleiding
Veel belangstelling voor Open Huis Food Innovation Academy
Opleiding
Kijken, ruiken en proeven bij de FIA op Food Experience Day
Opleiding
Chocolade
IJscentrum
Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken bij IJscentrum in 2023
Opleiding
‘IJsmakers zijn net chefs’
Opleiding
IJscentrum
Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs
Opleiding
Nieuwe ronde STAP-subsidie voor branche-erkende trainingen en opleidingen
Opleiding
IJscentrum
Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022
Opleiding
Chocolade
Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade
Opleiding
SBB: Geen grote stijging stagetekorten door lockdown en omikron
Opleiding
IJscentrum komt met dagtraining Macarons de Paris
Opleiding
IJscentrum brengt in november de cursus Receptuur berekenen
1
2
3
4
5
>
>>