• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

IJscentrum

Uit dit dossier
PREMIUM
IJscentrum
Ingrediënten

Vegan in combinatie met ijs en chocolade

Opleiding
Chocolade
IJscentrum

Basis Chocoladebereider en Airbrushtechnieken bij IJscentrum in 2023

IJscentrum

Afwijken van de gebaande paden

Opleiding
IJscentrum

Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs

IJscentrum
IJsbereiden
IJssalon

Pure inspiratie vinden

Opleiding
IJscentrum

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

IJscentrum

Meester patissier Hidde de Brabander nu ook SVH Meesterijsbereider

IJscentrum

Een sorbet of toch een sherbet?

IJscentrum

NL IJs krijgt steeds meer vorm

IJscentrum
Opleiding

IJscentrum zet twee nieuwe masterclasses online

IJscentrum
Opleiding

IJscentrum maakt instructievideo's over karamel, chocola en ijs

IJscentrum
IJsbereiden
IJssalon

De kracht van innoveren en experimenteren

12>>>

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • IJs
  • Patisserie
  • Grondstof belicht
  • Ingrediënten
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Management
  • Financieel
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer