• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Patisserie

Uit dit dossier
Patisserie

Niels de Rouw van Patisserie de Rouw wint NK Patisserie voor de jeugd

IJssalon
Patisserie

‘s Werelds beste patissier Roger van Damme is herboren

IJssalon
Patisserie

Winnares MasterChef 2016 maakt ijs en patisserie in Harderwijk

Patisserie

Italië wint Coupe du Monde de la Pâtisserie 2021

Patisserie
Ingrediënten
Recepten

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Patisserie
Vakwedstrijden

Coupe du Monde de la Pâtisserie 2021 zet in op ecologisch en verantwoord

Vakwedstrijden
Patisserie

Ruben Koelman wint Beste aardbeienslof van Nederland 2021

Patisserie

Welke bakker maakt de beste aardbeienslof van Nederland?

Patisserie
Chocolade

Patisserie de Rouw breidt paasassortiment uit met COKIP-19

Patisserie

Exclusieve online demo: voorjaarscreaties met Frank Haasnoot

Chocolade
Patisserie

In opleiding: Wendy Mauriks (16)

Opleiding
Patisserie

Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

123>>>

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • Patisserie
  • IJs
  • Ingrediënten
  • Grondstof belicht
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Financieel
  • Management
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeista3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer