Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Gouden IJscreatie
Uitslag Gouden IJscreactie 2012 Naam ijssalon naam de...
Gouden IJsspatel
De uitslag: 1. IJscafé Holland Uden 2. Pierre Budel...
Starters
Serie: startende ijssalon De IJsfabriek De nieuwe ijssalo...
Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding
De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding...
Social Media
Tim Heinink op Twitter: @IJssalonHeinink Altijd tijd vo...
Hazelnootijs
Ingrediënten: 550 kilogram licht geroosterde hazelnoten...
Fotoreportage IJsvak 2012
Foto's genomen op de beursvloer van IJsvak 2012. Door vak...
Nut ice cream
December 2011. Most ice cream parlours have started thei...
Trip to chocolate manufacturer Callebaut
Ice cream and chocolate go hand-in-hand. Many ice cream p...
Cocao in chocolate
The Ingredient Spotlight column features a new set-up. S...
'True confreres by mutual trust'
Fetching and bringing. That, in short, is the basic prin...
The Queen of Ice cream, Agnes Bertha Marshall
Hebben we het in het decembernummer van 2010 gehad over L...
<<
<
39
40
41
42
43
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK