Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
De geschiedenis van de ijscokar
We hebben een echte Hollandse zomer achter de rug met ve...
Pistache-ijs
Ook dit jaar is het niet anders. Het ene vakantieverhaal...
Het sneeuwsnoepje als voorloper van onze sorbet
In de eerste editie van het vakblad IJs! zijn we deze ser...
Citrusijs
Als de temperatuur in ons land gaat stijgen, neemt de vra...
IJs met bijzondere ingrediënten
In het dagblad trouw van zaterdag 13 maart stond een inte...
Vanille-ijs
Vanaf het moment dat de Fransen de vanille ontdekten en d...
IJs als conserverings- en koelingsmiddel
De mediatheek van het Nederlands Bakkerij Museum in Hatte...
Bloemenijs
“Bijzondere smaken zijn in en de oude ijssalon is hot”, s...
Basisijsmix
Een ambachtelijk ijsbereider werkt bijna altijd vanuit ee...
Aarbeienijs
Eén van de meest populaire ijssmaken is nog steeds het aa...
<<
<
36
37
38
39
40
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
8 januari - 11 januari
Horecava 2024
20 januari - 24 januari
Sigep 2024
29 januari - 31 januari
Horeca Expo Hardenberg