Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64
In deze editie
Echtscheiding van een ondernemer
Een echtscheiding gaat niet alleen gepaard met veel emoties maar ook met veel regelwerk. Als er ook nog een eigen bedrijf bij de scheiding is betrokken, zie je al snel door de bomen het bos niet meer....
20 oktober 2023
Smit en Smit Advocaten
Zoete verleiding of zure nasmaak?
Het is weer die tijd van het jaar waarin ondernemers en adviseurs in het mkb hun rekenmachines tevoorschijn halen, want de belastingplannen zijn aangekondigd. Voor sommigen is het een zoete verleidin...
7 november 2023
Bouwer & Officier
Plantaardig
Je komt in de ijsbranche steeds vaker het woord ‘vegan’ tegen. Het is geen hype maar een blijver. Daar is niks mis mee want het biedt kansen. Je kunt er nieuwe doelgroepen mee aanbor...
20 november 2023
Bianca Roemaat
Dag van het ambacht
Wat doe jij op maandag 11 maart 2024? Het klinkt nog ver weg, maar het is een dag om reikhalzend naar uit te kijken.
20 november 2023
Edwin van Es, voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Ciocco & Gelato floreert in nieuwbouwwijk
Van wijkagent naar ijsbereider. Acht jaar geleden maakte Loran Sevenhuijsen de overstap. Met een lening van Qredits opende hij ijssalon Ciocco & Gelato in een nieuwbouwwijk van Berkel en Rodenrijs.
21 november 2023
Ellen Weber
Maak indruk met cremino-ijs
Maak je wel eens cremino-ijs? Bij het maken van een cremino wordt ijs opgemaakt in lagen. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat het ijs langer goed blijft in jouw vitrine. M...
21 november 2023
Dessert Olmenhorst
Ter inspiratie voor de wedstrijden in 2024 maakte Nils Hendrikse tijdens een bijeenkomst in de boomgaard Olmenhorst samen met de SVH Meesterijsbereiders dit dessert met demi-perenijs. Werkwijze: 1. ...
21 november 2023
Nils Hendrikse
Secondenmiljardair
Iedereen is miljardair. Tenminste, als je jonger dan 48,4 jaar bent.
21 november 2023
Gijs van Dijk
IJssalon Da Vinci valt op met presentatie én smaak
Door bijzondere ijscreaties in de spotlight te zetten trek je klanten blijvend naar de ijssalon. IJssalon Da Vinci telt drie vestigingen en beschikt over een uitgebreid assortiment. Met de hulp van le...
21 november 2023
Partner content
Passende vitrine stimuleert de ijsverkoop
Het ijsseizoen wordt steeds langer. Daarom loont het om de juiste vitrine voor je ijssalon te hebben. Daarbij kom je voor allerlei keuzes te staan. Wil je een optimale presentatie of kies je voor een ...
21 november 2023
Linda van ’t Land
1
2
>
>>
Vakblad IJs | November 2023 | Nummer 64