Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Met deze tips bespaar je energie in je ijssalon
Of je zaak nu gesloten of open is in de winter, door de s...
‘On hold’ zetten is geen ontslagname
Mag je een leer-/arbeidsovereenkomst direct beëindigen a...
Handboek voor de ijsmaker
Volgens Bas van Haaren hebben ijsmakers de keuze uit twee...
Vierde generatie zorgt voor vierde transformatie in ijssalon De Hoop
“Dit kan echt alleen maar jouw zaak zijn”, zeggen collega...
Lange 'vakantie'
Schiphol kampte deze zomer niet alleen met personeelsteko...
Prijsstijgingen doorberekenen?
Op internet las ik het bericht dat de gasrekening van een...
‘Ook chocolade vraagt je volle aandacht’
Chocolade en ijs vormen een perfecte combinatie. Maar de...
Jouw werknemers als ambassadeurs
Goed werkgeverschap zorgt voor een hoge betrokkenheid, mi...
Kersverse meesters over hun boek -12°C Gelato
Een jaar lang mochten volgers op de socials van Nils Hend...
Gelato Giuliano profiteert van vakantiesfeer
Koud een half jaar na de start van ijssalon Gelato Giulia...
Vakkennis zorgt voor balans
‘Naar een geheim recept van mijn opa’. Marketingtechnisch...
Afwijken van de gebaande paden
Het najaar en de winter komen er weer aan. Welke invullin...
<<
<
6
7
8
9
10
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK