Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Zo werkt alcohol in je ijs
Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkhe...
Eenzijdige wijziging arbeidsvoorwaarden
Een recente uitspraak van de Hoge Raad biedt werkgevers m...
Onweerstaanbaar succesrecept
Het succes van tiramisu valt niet te betwisten. De Italia...
Demo over vegan, suikerarm en keto
Twee gezondheids- cq foodtrends die haaks op elkaar staan...
Vanille-ijs met een Perzische twist
Marcel Vermeulen van het IJscentrum ging naar de Horecava...
PREMIUM
Inspirerende trends uit de horeca
Op de horecavakbeurs Horecava in Amsterdam, deed Marcel V...
PREMIUM
Cremerie Veron houdt tradities voorganger hoog
Veron is een bekende naam in de Antwerpse bakkerswereld....
Trends over de tong op Sigep 2023
Overvolle gangpaden, goedgevulde vitrines en ijsmachines...
PREMIUM
Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck
De overstroming in de zomer van 2021 in Valkenburg, trof...
Stap voor stap verduurzamen
De vakmensen van FoodBase geven informatie over de belang...
Samengeraapte maar mooie anekdotes
“Dit boek is alle kanten op gegaan”, schrijft Jacques Mee...
Recht op billijke ontslagvergoeding?
Veel werkgevers weten niet dat een werknemer na opzeggin...
<<
<
4
5
6
7
8
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK