• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstof belicht

Vakkennis zorgt voor balans

27 september 2022 Jacques Vos
Featured image
PREMIUM

‘Naar een geheim recept van mijn opa’. Marketingtechnisch maak je hiermee een punt, maar voor een goed onderlegde ijsbereider bestaat een geheim recept niet meer. Op basis van je kennis weet je als een vakman hoe een recept in elkaar steekt en op welke punten je de kwaliteit kunt bijsturen, zodat je gast ultiem geniet.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Grondstof belicht
Meer over
  • Receptuur
  • Receptuur berekenen
Lees ook

Laan Heiloo gaat verder als Nic Gelato Nederland

Na zeventig jaar krijgt leverancier Laan Heiloo een nieuwe naam. Vanaf 1 maart gaat het bedrijf verder als Nic Gelato Nederland.
10 februari 2025Redactie Vakblad IJs

SVH Meesterijsbereider over zijn kijk op karamel

Karamel-ijs is de smaak voor de deelnemers aan de Gouden IJsspatel 2025. Maar wat is karamel? SVH Meesterijsbereider Nils Hendrikse ‘duikt’ als kersverse medewerker van Vakblad IJs op zijn eigen wijze...
4 december 2024Nils Hendrikse

Een ijssalon starten: wat moet je weten?

Het starten van een ijssalon is voor velen een droom, maar er komt ook een hoop bij kijken. Met een goede voorbereiding en de hulp van een betrouwbare leverancier zorg je dat alles soepel verloopt. Ac...
26 november 2024partner content
12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer