Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Productontwikkelaars over plantaardige patisserie
Wat komt er kijken met het ontwikkelen van vegan patisserie? Met trial and error en veel d...
PREMIUM
Speuren naar noviteiten op de Sigep 2024
Kun je elk jaar noviteiten op een beurs introduceren? Ja, dat kan! Zo blijkt tijdens een b...
PREMIUM
De medewerker als basis voor innovatiesucces
Robotisering en digitalisering zijn antwoorden op de toenemende vraag naar medewerkers bin...
PREMIUM
Inspiratiesessie suikerreductie
Suikerreductie in gebak is (nog) niet wettelijk verplicht. Er alvast op inspelen kan natuu...
45ste editie van Sigep 2024 in Rimini
Voor wie benieuwd is naar de laatste trends op het gebied van ijs, patisserie, brood en ko...
Digitalisering
Dit artikel is door mij met behulp van Chat GPT (een voorgetraind taalmodel) gemaakt daar ...
Streven naar perfectie
Huize van Wely bestaat 100 jaar. In 1922 begon de patisserie als een traditionele banketba...
Nederlandse eetcultuur in stillevens
Nederland heeft wel degelijk een eetcultuur, stelt culinair auteur en presentatrice Janny ...
PREMIUM
‘Ervaringsdeskundigen’ over vakwedstrijden
Staat 11 maart 2024 al in jullie agenda? Dan vinden in Gorinchem de ijswedstrijden om De G...
Schending zorgplicht bij ongeval
Leent u als werkgever uitzendkrachten in? Houd er dan rekening mee dat ook dan op u een zo...
Ontwikkelingen in preventief labelen van allergenen op voedingsmiddelen
Het labelen van allergenen op voedingsmiddelen, ook wel het Precautionary Allergen Labelli...
Variëren met peper
Vanwege de lancering van de nieuwe pepermolen Maestro organiseerde het Franse merk Peugeot...
<<
<
5
6
7
8
9
>
>>
Vakblad IJS 1 | Februari 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 APR 01:00 - 3 APR 18:00
Empack en Packaging Innovations 2025
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025