Veel belangstelling voor cursussen IJscentrum

6 augustus 2020 IJscentrum
Foto: IJscentrum

Er is veel belangstelling voor de cursussen van het IJscentrum. De eerste cursus IJsbereider zit al helemaal vol en voor de eerste dag van de nieuwe cursus Vegan IJs zijn geen plaatsen meer vrij. Daarnaast zijn er plannen om meer nieuwe trainingen op te zetten. 

Eind juli lanceerde het IJscentrum de nieuwe cursus Vegan IJs. In no time zat de eerste dag vol. Voor de tweede dag, 16 september, zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Omdat deze specialisatiecursus zo goed loopt wil het IJscentrum nog meer van dit soort trainingen aanbieden. De eerste wordt hoogstwaarschijnlijk een dagcursus Macarons maken.

"We willen steeds meer cursussen aanbieden die niet direct op ijs gericht zijn, maar waar de ijsbereider wel zijn of haar voordeel uit kan halen!", zegt Hidde de Brabander, manager van het IJscentrum. "Daarnaast willen we steeds meer de specialisatiekant op gaan, om naast vegan ook bijvoorbeeld kennisdagen over vanille op te pakken."

Ook met de andere cursussen gaat het goed. De eerste cursus IJsbereider op 31 augustus zit al helemaal vol. Voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider - technologie hebben we nog één plekje beschikbaar. 

Ga naar de website van het IJscentrum voor een compleet overzicht van alle cursussen en data.

Altijd op de hoogte blijven?