Nieuw pand en open dagen bij Bas IJsprofi

26 september 2023 Partner content Bas IJsprofi
BEDRIJFSINFORMATIE | IJsprofi heet sinds dit jaar Bas IJsprofi. De totaalleverancier van ijsmachines, vitrines, service en onderhoud, heeft bovendien een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Op 10 en 11 oktober 2023 zijn ijsbereiders hier welkom voor rondleidingen en demo’s.

“Veel mensen in de ijsbranche kennen mij als ‘Bas’ omdat ik altijd als koelmonteur heb gewerkt en zodoende bij veel ijssalons over de vloer kwam. Daarom hebben we de naam ‘Bas’ begin dit jaar toegevoegd aan IJsprofi”, vertelt eigenaar Sebastiaan de Haan. Bovendien is daarmee meteen de link duidelijk naar het andere bedrijf dat De Haan in 2015 is gestart: Bas Koeltechniek.
Na de overname van IJsprofi in 2019 zaten beide zusterondernemingen al in één pand in Apeldoorn. Daar groeide de totaalleverancier ‘uit haar jasje’: “We misten een bezoekersruimte voor klantgesprekken. Ook hadden we nauwelijks plek om onze apparaten te laten testen door klanten.”

Daarom hebben Bas IJsprofi en Bas Koeltechiek eerder dit jaar een groter bedrijfspand aan de Stadhoudersmolenweg betrokken. Dit bevindt op zo’n 500 meter afstand van het oude pand.

Open dagen
Op dinsdag 10 en woensdag 11 oktober zijn er Open dagen bij Bas IJsprofi in Apeldoorn. Van 11 tot 18 uur zijn er rondleidingen door het nieuwe bedrijfspand, demo’s met ijsmachines en komen najaarstrends aan bod. Wil je erbij zijn? Meld je aan via de pop-up op www.basijsprofi.nl of stuur een mail naar info@basijsprofi.nl.

IJskeuken

Bas IJsprofi nieuw pand IJskeuken (© Bas IJsprofi)  

In het nieuwe onderkomen is niet alleen een ontvangstruimte voor bezoekers maar ook een ijskeuken waar ijsbereiders kunnen proefdraaien. Hier staan apparaten van verschillende merken die Bas IJsprofi vertegenwoordigt, opgesteld. Verder is er in het pand een werkplaats voor het onderhoud en een magazijn voor de opslag van onder meer de TELME-onderdelen. Van dit bekende ijsmachinemerk is Bas IJsprofi de dealer voor Nederland. 
“We hebben nu alles onder een dak en daardoor kunnen we nog beter en sneller service leveren aan onze klanten. Bovendien willen we hier nieuwe monteurs gaan opleiden”, vertelt De Haan die met Bas IJsprofi flink aan de weg timmert. Naast het nieuwe pand en de nieuwe naam is er ook een nieuw logo en is de website vernieuwd. Verder is de totaalleverancier actief aanwezig op sociale media-kanalen als Facebook en Instagram.

Snel schakelen

Bas IJsprofi nieuw pand

Door de combinatie van beide bedrijven is Bas IJsprofi een totaalleverancier voor ijsbereiders van A tot Z. De lijnen in beide bedrijven zijn kort. “We kunnen snel schakelen dankzij ons kleine team van professionals. We hebben veel vakkennis van de producten en als er een probleem is kunnen we het snel oplossen. Zo staan we ook bekend in de markt.” 
De centrale ligging in het land, in Apeldoorn, is bovendien een pluspunt. Niet alleen voor de medewerkers maar ook voor ijsbereiders die machines willen komen uitproberen. “We begeleiden ook startende ondernemers. Zij kunnen hier proefdraaien.”

Open dagen

20230831_104312

Om klanten te laten zien wat de mogelijkheden zijn, houdt Bas IJsprofi op dinsdag 10 en woensdag 11 oktober open dagen. Daarbij krijgen bezoekers niet alleen een rondleiding door het pand maar er zijn ook verschillende demo’s ijs draaien, ijsmix maken en komt de werking van doseermachines aan bod. “We laten ook een aantal najaarstrends zien zoals het bereiden van chocoladekogels.” Verder is er espresso-ijs, worden er wafels gebakken en zorgt barista Hugo van Duivenboden voor kwaliteitskoffie.

Tijdens de open dagen zijn ook niet-klanten van harte welkom. Wie wil komen, moet zich wel van te voren aanmelden. Dat kan via de pop-up op de website: www.basijsprofi.nl of stuur een mail naar info@basijsprofi.nl

Bas Ijsprofi en koeltechniek logo Bas IJsprofi in Apeldoorn is totaalleverancier voor ijssalonhouders. Met merken zoals TELME ijsmachines, Ital Proget vitrines, Ilsa ijsbewaarkasten, pomati chocoladefonteinen ontzorgt de leverancier uit Apeldoorn ijssalons van A tot Z. Bas IJsprofi is een zusterbedrijf van Bas Koeltechniek.

Altijd op de hoogte blijven?