• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstof belicht

Zo werkt alcohol in je ijs

16 maart 2023 Jacques Vos
https://unsplash.com/photos/dIs-MqalSSE
PREMIUM
https://unsplash.com/photos/dIs-MqalSSE

Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkheden om alcohol in het ijs te verwerken. Wat is het effect en hoe zorg je voor balans in je receptuur? Dat vergt ‘puzzelwerk’. Houd je hoofd daarom helder als je met alcohol in ijs aan de slag gaat.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Grondstof belicht
Meer over
  • Ijs
  • Receptuur
  • Alcohol
Lees ook

Italo de Lorenzo overleden

De Italiaanse ijsmaker Italo de Lorenzo is op 85-jarige leeftijd overleden. Hij was de eigenaar van de bekende IJssalon Venezia aan de Oude Gracht in Utrecht.
9 januari 2025Redactie Vakblad IJs

IJscentrum | Patisserie Academie start 2025 met de basis

en nieuw jaar, nieuwe kansen. Misschien is 2025 het moment om je verder te ontwikkelen op het gebied van ijs en patisserie. Het IJscentrum | Patisserie Academie start dit jaar met de basis. Zowel de c...
9 januari 2025Redactie Vakblad IJs

Vakblad IJs: top 5 artikelen 2024

In aanloop naar 2025 blikt Vakblad IJs terug op het afgelopen jaar. Welke artikelen uit het blad vonden onze lezers het meest interessant en trokken de meeste views? Dit is de top 5 van 2024.
30 december 2025
<<<34567>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer