• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstof belicht

Zo werkt alcohol in je ijs

16 maart 2023 Jacques Vos
https://unsplash.com/photos/dIs-MqalSSE
PREMIUM
https://unsplash.com/photos/dIs-MqalSSE

Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkheden om alcohol in het ijs te verwerken. Wat is het effect en hoe zorg je voor balans in je receptuur? Dat vergt ‘puzzelwerk’. Houd je hoofd daarom helder als je met alcohol in ijs aan de slag gaat.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Grondstof belicht
Meer over
  • Ijs
  • Receptuur
  • Alcohol
Lees ook

Hoe gebruikt Unilever AI in de ijsproductie?

Kunstmatige intelligentie (AI) is hot. Ook de voedingsmiddelenindustrie maakt steeds meer gebruik van deze technologie. Zo ook Unilever. De mutinational gebruikt AI onder andere bij de productie van i...
29 januari 2025

Pavan innoveert met ijscocktails

Schepijs en desserts voor de horeca, groothandels en ijssalons. Pavan in Alphen aan den Rijn produceert op net iets grotere schaal. Onder de naam Pavino® Drinks hebben ze hier verschillende frozen coc...
28 januari 2025Ellen Weber

Sigep World 2025: de toekomst van foodservice

BEURZEN | IJs, chocolade, patisserie, brood, koffie en pizza. Dat zijn de ingrediënten van Sigep World 2025. Naast trends, innovatie en technologie springt de vakbeurs dit jaar ook in op duurzaam...
14 januari 2025
<<<23456>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer