Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Dutch Pastry Team viert 25-jarig bestaan tijdens Dag van het Ambacht
In 2024 bestaat het Dutch Pastry Team 25 jaar en dat vier...
Cursussen en examens bij het IJscentrum
Het is nog mogelijk om dit jaar examen Basis IJsbereider...
PREMIUM
SUP meerprijs: het idee is mooi - maar de praktijk?
Wat precies de bedoeling is van de Single Use Plastic (SU...
Een verkenning van voedingstrends en consumentengedrag
‘Er zijn veel kansen voor duurzame, lokale merken in supe...
Inschrijven voor de IJsVakwedstrijden 2024
Het Ambachtelijk IJscentrum organiseert jaarlijks de IJsV...
Inspiratie: nieuwe ijssmaak Hertog IJssalon
Hertog IJssalon introduceert een nieuwe smaak Tiramisu, h...
HANOS en Horeca Vakbeurs gaan samenwerken
Horeca Vakbeurs maakt bekend een samenwerking aan te gaan...
Vlaamse voedingsindustrie versnelt energietransitie
In Vlaanderen start op 1 februari 2024 het project Rethin...
Dit zijn de Foodhelden van 2023
De voedselinnovators van de Food100 kwamen vrijdag 24 nov...
Geslaagde VOC-bijeenkomst met speeddates en lezingen
Een zestigtal leden van de Verenigde Ondernemers Club (VO...
Meesterijsbereiders op bezoek bij Spaanse citrusgaard
Het Gilde van Meesterijsbereiders bezocht van 6 tot en me...
Sluitingsdatum kleineondernemersregeling 2 december
Ondernemers hebben tot 2 december de tijd om zich aan te...
<<
<
7
8
9
10
11
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK