Roberto Gelato en Brothers in Law Brewing maken tweede Gelato IPA

27 juni 2023 Redactie BeverageNL Brothers in Law

De Utrechtse ondernemingen ijssalon Roberto Gelato en brouwerij Brothers in Law Brewing brengen een nieuwe versie van de Gelato IPA. Het recept is verbeterd en romige NEIPA heeft dit keer de smaken van perzik en framboos.

Tim Freriks, Tim Teitink en Felix Schnetz de zwagers van Brothers in Law Brewing, brouwen jaarlijks meerdere special editions. Ook ijsmaker Roberto gaat een experiment niet uit de weg. Zo creëerde hij de smaak Mai Tai, yoghurtijs met pittige mango. Vanuit dit enthousiasme voor experimenteren vonden de brouwers en ijsmaker elkaar in 2021. Toen brachten ze de eerste Gelato IPA op de markt met de romige smaak van ijs en tonen van passievrucht en guave.

Gelato IPA 

Nu is er een nieuwe variant met de smaken perzik en framboos. Dit vieren de brouwers en ijsmaker op zaterdag 8 juli bij het Brothers in Law Taphouse met livemuziek, een ijscokar en bijpassende gerechten op de menukaart. Ook komt er een ijsvariant van het bier. Vanaf 8 juli ligt deze een week lang in de vitrine bij Roberto Gelato!

Roberto Gelato

De ijssalon Robert Gelato is een begrip in Utrecht. De ijssalon viel regelmatig in de prijzen. Zo won Roberto al eens de gouden ijsspatel in 1993 en in 2019/2020 de prestigieuze Coppa d'Oro, nadat hij in 2016/2017 al zilver won. Ook stond de ijssalon in 2018 in de top 20 Europese ijssalons van The Guardian.

Brothers in Law Brewing 

Brothers in Law Brewing is de brouwerij van de zwagers Tim Freriks, Tim Teitink en Felix Schnetz. Zij besloten na enige tijd in de bierwereld te hebben gewerkt gezamenlijk craftbier te brouwen. "We zoeken grenzen op maar houden respect voor de stijl van het bier. We houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten, maar alleen als het bier dit toe laat. Want bier moet bier blijven."

Altijd op de hoogte blijven?