Patisserie en ijs tijdens de Fabbri Demonstratie Dagen

5 juni 2018

In Duizel vonden op woensdag 30 mei en donderdag 31 mei de Fabbri Demonstratie Dagen plaats. Twee heren van het Italiaanse bedrijf Fabbri gaven in de werkruimte van De Smaak! van Hans Kennis een aantal demonstraties op het gebied van patisserie en ijs. De groothandel voor bakkerij- en ijsgrondstoffen Bakeplus was de initiator van dit evenement. De genodigden waren professionals uit de ijsbranche.

Fabbri Demonstratie Dagen

De aanwezigen konden tijdens de demonstraties inspiratie opdoen voor zowel patisserie als ijs. Fabbri is een bekende leverancier van onder andere producten voor ambachtelijk Italiaans schepijs. De vertegenwoordigers van het bedrijf werkten verschillende recepten voor patisserie uit. Ze demonstreerden hoe de producten van Fabbri gebruikt kunnen worden voor patisserie. Daarnaast was er ook ruimte voor het proeven van nieuwe innovatieve ijssmaken

John Brouwers, Salesmanager IJs bij Bakeplus, leidde de demonstraties. Door zijn ervaring in zowel ijsbereiding als patisserie kon Brouwers goed de link leggen tussen de gedemonstreerde recepten en de commerciële meerwaarde voor de deelnemers. De reacties van de bezoekers waren zeer positief. "Ik heb veel inspiratie opgedaan, en had genoeg gelegenheid om te sparren met collega’s over onze dagelijkse uitdagingen", aldus een van de deelnemers.

Bakeplus

Bakeplus is de leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. In 2012 verkoos Fabri Bakeplus tot Fabbri’s beste distributeur van Europa’s vaste land.

Altijd op de hoogte blijven?