Nieuw concept Scoops in Breda

11 maart 2015

BREDA - In de Veemarktstraat in Breda is een nieuwe ijssalon geopend: Scoops. De zaak zit in het hoekpand waar voorheen Frozz was gevestigd, de ijswinkel met frozen yoghurt. “Op een gegeven moment lag de filosofie van mij en Frozz te ver uit elkaar”, vertelt ondernemer Robert Hulst op de website van Smakelijk Breda. Na drie jaar scheidden Hulst en Frozz de wegen en bedacht de ondernemer zelf een concept.

Vier ijssoortenscoops-breda-21-300x200

Scoops verkoopt vier verschillende soorten ijs. De frozen yogurt zoals Frozz die serveerde, maar ook ambachtelijk schepijs in een 24-baks vitrine. Softijs wordt ook verkocht bij Scoops. Tot slot is er de Razzle-beker, een ijsje vergelijkbaar met de McFlurry van de McDonald's.

Naast het ijs heeft Scoops ook milkshakes, yoghurt shakes en diverse soorten koffie. Ook verkrijgbaar zijn speciale drankjes zoals bijvoorbeeld Voss, Fiji en Ty Nant water, Firefly vruchtensap en chocolademelk van Rebel Kitchen. Hartige snacks zijn er in de vorm van Piper chips of Propercorn (popcorn). Bekijk meer foto's op SmakelijkBreda.nl.

Altijd op de hoogte blijven?