One-stop-shopping. Totale ontzorging. Kwaliteit. Duurzame relaties. Met deze woorden kun je de Veenhuizen Groep kernachtig omschrijven. Veenhuizen maakt het leven van foodondernemers en retailers stukken makkelijker. Door koel- vries- en verhittingsproblemen op te lossen, daadkrachtig én altijd professioneel.

In 1984 is het familiebedrijf opgericht en in 2008 nam Patrick Veenhuizen het roer over. In die jaren is het bedrijf sterk gegroeid (ruim 100 medewerkers), zijn marktontwikkelingen rap opgepakt en de laatste innovaties toegepast. Wat áltijd onveranderd is gebleven, is die persoonlijke en nauwe samenwerking met relaties.

Totaalproduct met ieder eigen expertise

Sinds Veenhuizen 1,5 jaar geleden de kans greep om een ‘koudetechniek’-speler uit de markt over te nemen met een ijsbereidingsmachine is Veenhuizen zich met een enorme drive gaan specialiseren in ijsconcepten en -machines. “Vanaf dat moment hadden wij zelf specialisten nodig, die ingrediënten kunnen verhandelen. Wij kwamen bij Vipam terecht. Zij hebben letterlijk alle ingrediënten in huis. Die combinatie van ons samen - ieder met zijn eigen corebusiness én expertise - maakt dat wij samen dit mooie, hoogwaardige totaalproduct realiseren. Wij de machines, zij de ijsingrediënten van het ambachtelijke Italiaanse topmerk Babbi. Het is compleet aanvullend. We zien elkaar als gelijkwaardige en gerespecteerde partners. Er is in korte tijd écht ‘n partnership ontstaan. Dit past ook bij het DNA van Veenhuizen. Wij gaan altijd voor lange en duurzame relaties. Het is tegelijkertijd mooi om te zien dat onze beide advies-/verkoopteams elkaar zo goed complementeren naar buiten toe. Samen bedienen we op deze manier het hele land; dus over synergie gesproken…”, vertelt Patrick Veenhuizen dankbaar.

Van brood naar ijs en meer

Veenhuizen_ Advertoral IJs 2-2021_2

Deze samenwerking laat zien dat Veenhuizen juist voor het gehele professionele equipment kan zorgen. Wie een bakkerij runt, overweegt misschien naar ijs te switchen. En als pannenkoekenhuis wil je wellicht een airco-installatie laten draaien of de állernieuwste Multipan - unieke en megasnelle pannenkoeken carrousel - installeren? “Ook voor onze carrousel geldt dat we werken met topkwaliteit pannenkoekenmeel van Royal Steensma”, zegt Veenhuizen. Kortom, Veenhuizen is dé one-stop-shop voor alle (retail)wensen onder een dak.

De Veenhuizen Groep biedt 4 ijzersterke Solutions. Die werken los van elkaar uitmuntend. Gecombineerd zijn ze nog aantrekkelijker. Resultaat? Een bijzondere synergie én efficiency.

Ervaar het zelf!

Sommige dingen moet je écht zien, proeven, voelen. Veenhuizen en Vipam/Babbi organiseren dan ook regelmatig maatwerk demo’s in kleine groepen (geheel corora-proof). Ervaar zelf - op een laagdrempelige manier - hoe de ijsmachines werken en hoe het smakelijke ijs proeft in de eigen, sfeervolle showroom van Veenhuizen, centraal in het land. U bent meer dan welkom. 

Voor meer info:

  Veenhuizen_logo klein

E info@veenhuizen.nl
T 0342-472410

Altijd op de hoogte blijven?