Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

1 december 2017

Vakbeurs Bakkersvak breidt het beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee wordt het aanbod van de beurs met 20 procent vergroot. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heiloo en Dawn Foods Benelux hebben zich al ingeschreven als exposant. In samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux worden de voorrondes van de Gelato World Tour voor Nederlandse ijsbereiders ook op Bakkersvak gehouden.

De plek voor ambachtelijke ijsbereiders

De ijsuitbreiding is een logische stap in de ontwikkeling van Bakkersvak. Uit de bezoekersstatistieken blijkt dat veel ambachtelijke ijsbereiders hun weg naar Bakkersvak al weten te vinden. Nu het segment ‘IJs’ ook daadwerkelijk onderdeel uit maakt van het beursprofiel, zal dit aantal nog meer toenemen. De grenzen tussen brood & banket, chocolade en ijs vervagen steeds meer.

Nieuwe, centraal gelegen locatie

In 2018 vindt de zevende editie van Bakkersvak plaats op 4 en 5 maart. Na zes edities in het Autotron in Rosmalen wordt Bakkersvak in 2018 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem waar de nationale ambachtelijke bakkerijbeurs in een nieuw jasje wordt gepresenteerd. Zo vindt de beurs plaats in één hal met meer ruimte en overzicht. Daarnaast ligt Gorinchem centraal in het land en is de locatie van Evenementenhal (direct aan de A15) eenvoudig te bereiken.

Altijd op de hoogte blijven?