Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Kom naar Europa’s oudste ijsvakbeurs!
De Mostra Internazionale del Gelato Artigianale, MIG, is...
Ook volgend jaar op de kalender: Bakkersvak 8 & 9 maart
Spectaculair De bezoekers aan Bakkersvak 2015 kunnen nog...
Vriespuntverlaging: ieder ijsje even stevig
In vakblad IJs! nummer 26 een artikel van Jacques Vos (IJ...
Funky Food Festival: ijs, chocolade en meer
Avontuurlijke, jonge versondernemers willen en kunnen zic...
Cijfers en facts
De eerste drie maanden zijn voorbij en nu kan de balans e...
IJscafé MEER: loungen in zeecontainers
Een ijssalon verdeeld over vier zeecontainers: een beter...
Reportage Van der Poel in vakblad IJs!
IJssalon van het Jaar 2014 worden én de dag erop een spli...
Culitour Bologna: de highlights
Tijdens een studiereis van IJsTOP brachten de SVH Meester...
IJscreatie: Tatjana de Vries / Mariola
Tatjana de Vries van IJssalon Mariola in Almere maakte vo...
IJscreatie: Ron Holland / IJscafé Holland
Ron Holland van IJscafé Holland in Uden maakte deze keer...
IJscreatie: Linda van de Pol / Martino's IJs
Linda van de Pol van Martino's IJs in Rhenen maakte een t...
IJscreatie: Inge Groenewegen / IJssalon Lo Solé
Inge Groenewegen van IJssalon Lo Solé in Sevenum maakte e...
<<
<
34
35
36
37
38
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK