• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
IJs Grondstof belicht

Voorjaar 2016 - Wat gaat het worden?

18 februari 2016 Jacques Vos
Featured image
PREMIUM

We gaan dit jaar voor eerlijke grondstoffen en een eerlijk verhaal

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Grondstof belicht
  • IJs
Meer over
  • Grondstof
  • Jacques Vos
Lees ook

Halleluja ijs proeven op de IJs-Vak 2025

Halleluja ijs proeven op de IJs-Vak 2025. Het Halleluja-ijs van Vincenzo Squatrito is bekroond tot dé smaak van 2025 tijdens de SIGEP World. Hoe smaakt dit ijsje en is het makkelijk te maken?
4 maart 2025Redactie Food

Wie wint de Gouden IJsspatel en IJscreatie?

Maandag 10 maart is het zover: de IJsVak-wedstrijden 2025 vinden plaats in Gorinchem. Dit is dé dag waarop de beste ijsbereiders van Nederland de strijd aangaan om de prestigieuze titels Gouden IJsspa...
24 februari 2025VAIJ

Vijf ideeën voor het nieuwe ijsseizoen

Wat ga je als ijsverkoper dit seizoen introduceren of toevoegen aan je assortiment? Tijdens de tweede editie van de Bakeplus IJsdagen op 11 en 12 februari 2025 in Kesteren kregen bezoekers allerlei in...
12 februari 2025Bianca Roemaat
12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer