IJssalon Vivaldi haalt meer dan 2500 euro op voor Stichting Semmy

25 juni 2019

Ron Wisker van IJssalon Vivaldi reikte 7 juni een cheque van 2617 euro uit aan Margriet Pasveer voor Stichting Semmy. De salon steunt al jaren goede doelen met de verkoop van het Goede Doelen ijsje. Margriet Pasveer: "IJssalon Vivaldi, ontzettend bedankt voor dit prachtige bedrag."

De totale opbrengst bestond niet alleen uit de verkoop van het Goeden Doelen IJsje in 2018. IJssalon Vivaldi was een van de salons die meewerkte aan de actie coupe van Tijn. Ook de opbrengst van deze coupe ging naar Stichting Semmy. Tot slot stonden er ook spaarpotjes in de verschillende vestigingen van de salon. Alles bij elkaar bracht dit 2617 euro op voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy werd opgfercht nadat de vijf jarige Semmy in 2007 overleed aan de gevolgen van een hersenstamtumor. De stichting heeft als doel om de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen te vergoten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Meer informatie over deze stichting en de mogelijkheden om te doneren staat op de website van Stichting Semmy.

Ook in 2019 gaat IJssalon Vivaldi, met vestigingen in Bovenkarspel, Enkhuizen en Hoorn, verder met de verkoop van het Goeden Doelen IJsje. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Merakel. Dit is een stichting van ouders voor ouders die een kind hebben met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, die daardoor meer dan gebruikelijke zorg vragen.

Altijd op de hoogte blijven?