IJscuypje start samenwerking met Smullers

19 juli 2021 Redactie Vakblad IJs
Foto: IJscuypje

De Amsterdamse ijssalon IJscuypje gaat samenwerken met fastfoodconcept Smullers. Op de NS stations Amsterdam CS en Rotterdam CS kunnen klanten voortaan ook terecht bij de snackbarketen voor het schepijs van IJscuypje.

IJscuypje is de ijssalon van ijsmaker Edwin de Koeijer met negentien vestigingen in Amsterdam. Het ijs is voortaan ook verkrijgbaar bij Smullers op de NS stations Amsterdam CS en Rotterdam CS. Aanstaande woensdag 21 juli tussen 14:00-15:00 in Amsterdam en donderdag 22 juli tussen 14:00-15:00 in Rotterdam, kunnen reizigers sommige roomijs smaken en sorbets gratis uit proberen.

Er zijn 24 verschillende smaken ambachtelijk ijs verkrijgbaar op de stations. “Door ons ambachtelijke ijs zelf te proeven merk je het verschil, wij besteden veel liefde en aandacht tijdens het maken van ons ijs en dat proef je", vertelt Edwin de Koeijer. "Wij gebruiken biologische zuivel waardoor het roomijs van IJscuypje vol van smaak is, voor ons sorbetijs gebruiken wij 60% fruit zonder toegevoegde suikers en zuivel. Al het ijs van IJscuypje is ook geschikt voor een verfrissende milkshake.”

Samenwerking

“Voor Smullers is dit een logische keuze, IJscuypje biedt o.a. vegan ijs en milkshakes wat uitstekend past bij de vegetarische loempia’s & hamburgers die zeer in de smaak vallen bij de keuzebewuste NS reiziger”, zegt Twan Vissers, Commercieel Directeur Food &Travel bij Lagardère, waar Smullers onderdeel van is.

De samenwerking start met Amsterdam en Rotterdam. Smullers kijkt uit naar een langdurige partnership met IJscuypje en sluit niet uit dat er meer verkooppunten worden geopend bij de Smullers winkels op de NS stations in Nederland. In totaal heeft de snackbarketen 27 winkels op NS Stations.

 

Altijd op de hoogte blijven?