IJscorner: ijssalon voor ieder budget

14 maart 2016

HARDERWIJK - De IJscorner biedt negen betaalbare totaalconcepten voor ijsbereiders die met een bescheiden investering een ijssalon willen starten. De ondernemer heeft de keus uit verschillende schepijsvitrines variërend in inhoud en afhankelijk van het beschikbare budget.

Beschikbare ruimte

Hoe werkt het? De ondernemer kiest zelf één van de concepten die De IJscorner heeft samengesteld. “Alles valt en staat met de beschikbare ruimte in de salon”, laat de firma weten. “Heeft u de mogelijkheid voor een knus terras? Zittende gasten besteden gemiddeld meer dan ‘grab & go’-klanten.”

Negen concepten

Naast de beschikbare ruimte, is de hoeveel aandacht die de ijsbereider aan zijn product kan geven een andere belangrijke factor. “Voorverpakt ijs, ook wel handijs genoemd, is eenvoudiger te verkopen dan ambachtelijk bereid schepijs. Naast de ruimte die u heeft en de aandacht die u het product kunt geven, dient u uiteraard ook rekening te houden met uw budget”, stelt het bedrijf. “De IJscorner biedt negen verschillende concepten, variërend in grootte en soort product. Zo is er zelfs voor de kleinste ruimte nog een IJscorner-concept mogelijk.”

Huren

Aan een schepijsvitrine hangt een behoorlijk prijskaartje: net de reden waarom veel potentiële ijsverkopers af moeten haken, weet De IJscorner.De firma biedt ijsbereiders daarom de mogelijkheid een schepijsvitrine te huren in plaats van te kopen. “Zo de ijsondernemer in zijn eigen tempo, met een lage investering en weinig risico eens proeven aan dit concept.”

Soort ijs?

De keuze voor welk type schepijsvitrine wordt veelal door het beschikbare budget bepaald, maar ook van belang is het soort ijs dat de ondernemer wil gaan verkopen, stelt De IJscorner. “Wilt u een exclusieve uitstraling en kiest voor een ijsproducent die hoog gedecoreerde ijsbakken kan verzorgen? Of kiest u voor de traditionele ijsproducenten die glad afgestreken ijsbakken kunnen leveren? De keuze voor uw ijsleverancier bepaalt eigenlijk al een klein beetje het soort schepijsvitrine. De IJscorner werkt daarom samen met een aantal gerenommeerde ijsbereiders.”

Funky

De IJscorner wijst verder nog op de Funky Budget Scoop: “Een goede instapper voor een aantrekkelijke prijs.” Meer informatie: www.deijscorner.nl of via telefoonnummer 0341-801035.

Altijd op de hoogte blijven?